Ny spiller inn fra Skeid

Keivan Ghaedamini signerte i dag for Kåffa.

Den 24 år gamle backen kommer fra Skeid og er klar for å ta på seg den hvite og rød drakten fremover.

- Jeg føler meg klar for å ta et steg opp, og når da Kåffa kom på banen føltes der riktig, forteller Ghaedamini. 

I laget finnes det mange spillere som har en fortid i Skeid, blant annet Mohammed Mahnin, som spilte sammen med den nysignerte backen. 

- Som med Moa, så passer profilen og måten Kåffa spiller på meg godt, forteller backen.

Ghaedamini har fått godt med spilletid i Skeid, med 12 kamper så langt i sesongen. Nå gleder han seg til å få spille for Kåffa også:

- Jeg gleder meg veldig til å spille for KFUM!

Han utdyper at han føler han har mer å gi enn i Postnord-ligaen og gleder seg til å vise seg frem for Profetene og resten av Kåffa-fansen. 

Like god med begge ben
Den nye backen er også noe så uvanlig som en tofotet spiller som kan spille godt med begge bena og kler også backrollen på begge sider. 

- Det er samme for meg hvilken side av banen jeg spiller på og jeg er like god med begge ben, så det går fint, forteller Ghaedamini. 

KFUM har ikke hatt den optimale sesongen så langt, men Ghaedamini er klar for å gi alt for å gjøre slutten av sesongen bedre: 

- Jeg vil bidra med det jeg er best på, nemlig gjennombruddskraft og løpskapasitet på siden, og forhåpentligvis bidra med noen målpoeng. 

Godt fornøyd
Hovedtrener Jørgen Isnes er godt fornøy med å ha fått inn en ny back i stallen:

- Keivan er en spiller jeg har fulgt med på siden han har vært i Lillestrøm. Med u-landslagserfaring og toppfotballkultur i bånn, er han en spennende spiller i snart sine beste år av en fotballkarriere. Han er en spiller som er like god med begge føtter og som senest i år har slått dødballer med begge føtter for Skeid. 

Isnes legger til at han har levert godt og vil passe lagets treningskultur. 

- I og med at skadesituasjonen er såpass prekær på begge backplassene og hvor det fortsatt vil ta lang tid før de er tilbake, så var dette viktig for oss å få på plass. Keivan kan spille både høyre og venstreback og vil da medføre at spillere som Hoseth og Øby kan konsentrere seg og utvikle seg i sine vante roller, forteller hovedtreneren.

LES OGSÅ:
Moula fikset seier
Tore tar to nye år
De strørste seierne i Kåffa-historien

Annonse fra Obos-ligaen: