- Jeg er ekstremt spillesugen

Tore Sørås og Mansour Gueye er mer enn klare for å starte på en ny sesong i morgen.

- Det har vært klassisk off-season med mølleøkter og styrketrening, samtidig som det har vært mulighet for andre alternative aktiviteter, forteller Tore Sørås til Kåffa.no

Sørås er ikke alene om å ha fått god utbytte av ferien:

- Det har vært godt å kunne koble helt av. Jeg har vært hjemme hele ferien. Fått slappet av og brukt tiden til å være med familie og venner, innafor corona instruksene selvfølgelig, sier Masnour Gueye.

A-laget har sin første treningsøkt i morgen, etter en drøy måned med ferie. Det betyr at gutta må inn i et opplegg med strenge restriksjoner, hvor de skal bli en kohort igjen.

- Det jo litt spesielt og ganske strenge regler, men det gir jo mulighet til å kunne fokusere enda mer på fotball, forteller Sørås optimistisk.

Og han er ikke alene om å sette pris på å få lov til å spille fotball, i denne rare tiden.

- Det er jo så klart kjedelig at vi ikke får levd våre normale liv, men igjen, vi skal være veldig glade for at vi får drive med det vil elsker som mest. Så vi må heller være takknemlige og respektere de reglene eller treningsprotokollene som er bestemt, sier Gueye.

Follo-gutten, Sørås, var ute med skade hele forrige sesong, og han nå er klar for å kjempe om en plass i Isnes sitt lag igjen.

- Nå er det jo ca. ett år siden jeg spilte forrige kamp, så mye vil handle om å vende seg til kamptempoet igjen og komme inn i den rytmen der, forteller han og fortsetter:

- Jeg er ekstremt spillesugen og ønsker selvfølgelig å spille så mye som mulig. Samtidig blir det viktig å holde seg skadefri og sørge for at jeg tåler belastningen med mye trening og kamper.

I motsetning til Sørås, fikk Gueye en fantastisk sesong. Han starter 29 av 30 kamper og ble kåret til årets spiller ved sesongslutt. Men hvordan han skal følge opp fjorårets prestasjoner, er ikke noe han bruker mye energi på:

- Det er ikke noe jeg går rundt og tenker på. Men Målet mitt er å spille flest mulig kamper i sesongen (30/30), og da må man sette grunnlaget for å være best mulig rustet nå under preseason. Jeg prøver alltid å gi 100% i hver eneste kamp og bidra med det jeg kan på banen. Alt det andre er bare bonus.

LES OGSÅ:
Nye grep skal gi ny utvikling
- KFUM er en klubb for livet, og livet, det er nå!
- En maskin til å være i hans unge alder

Annonse fra Obos-ligaen: