- KFUM er en klubb for livet, og livet, det er nå!

Assistenttrener, Anders Lübeck, forlenger kontrakten sin med ett år med KFUM.

- Jeg jobber med et av landets beste trenerteam og en av landets mest spennende spillerstaller. Da er det muligheter for å lære hver eneste dag, både på trening og i kamp, forteller Anders Lübeck til Kåffa.no

Den 29 år gamle treneren kom først som spiller til klubben i 2016. Da han la opp som spiller, tok han videre steget opp som assistenttrener under Jørgen Isnes.

- I trenerteamet har jeg lært bl.a. ledelse av Isnes, dedikasjon av Talsnes (fysio), profesjonalitet av Moesgaard og strategi av DFH (Daniel Fredheim Holm). Av Miki lærer jeg så mye at jeg ikke vet hvor jeg skal starte. Kunsten å nyte livet og verdsette de man har rundt seg! Kunne fortsatt med hele spillerstallen og resten av de som jobber i klubben, men det er i hvertfall ingen tvil om at det er nok av folk å lære av, forteller den tidligere midtstopperen.

Stor tro på suksess
Lübeck er klar på hvorfor han ønsket å bli værende i klubben:

- KFUM er en klubb for livet, og livet, det er nå! Etter to enormt lærerike år ble jeg veldig glad når både hovedtrener og klubb ønsket å ha meg med videre. Gjensidig kjærlighet er den beste kjærligheten og derfor var det enkelt for meg å signere ny kontrakt.

- Jeg gleder meg også hver eneste dag til å parkere bilen på Ekeberg og for meg er det den beste indikatoren på at jeg er på riktig sted.

Og han har stor tro på den kommende sesongen i OBOS-Ligaen.

- Den siste og viktigste grunnen til at jeg ønsker å bli med videre er at jeg har stor tro på suksess også i år. Mange av de unge og gode har blitt et år smartere og mange av de eldre er inne i sine beste år i karrieren. Det høres ut som en suksessformel for meg, forteller Lübeck.

En ettertraktet mann
Hovedtrener, Jørgen Isnes, er også veldig glad for å ha han med videre i trenerteamet sitt:

- Lübeck er en ettertraktet mann og jeg vet at flere har ønsket å få han inn i roller i andre klubber. Vi er heldige som har han med videre, samtidig vet jeg han er på riktig sted for riktig utvikling.

- Han har fått prøve seg på ulike områder de siste årene og nå gjelder det for hans del å ta nye steg gjennom læring og erfaring. Lübeck innehar gode egenskaper som supplerer inn i et solid trenerteam, forteller Isnes.

Isnes begynner å få korthuset stablet på plass for neste sesong, men venter fortsatt på et par signaturer, før han er helt fornøyd.

- Akkurat nå venter vi på signering av fysio, Talsnes og keepertrener, Miki. I tillegg vil det være noen andre personer rundt trenerteamet som ennå ikke er helt klart. 

LES OGSÅ:
- En maskin for å være i hans unge alder
Best i by´n - og best i bydelen
En klubb til å kjenne igjen

Annonse fra Obos-ligaen: