- En maskin for å være i hans unge alder

Aaron Kiil Olsen er navnet på vår nye midtstopper.

A-lag herrer har fortsatt ferie fra fellestreninger, men det betyr ikke at det ikke jobbes. Blant annet skal det snekres sammen en slagkraftig tropp foran det som blir KFUMs fjerde sesong i OBOS-ligaen.

Aaron Kiil Olsen er nytt ansikt på feltet når første trening gjennomføres mandag om en uke. 19-åringen har gått gradene i Bærum SK og etter å ha vært fast mann i midtforsvaret der de to siste sesongene i PostNord-ligaen er han klar for å ta neste nivå.

- Jeg gleder meg for egen del til å ta et nytt nivå, og så har jeg klare ambisjoner om å bidra til at KFUM tar et nytt nivå, sier Kiil Olsen.

Han er opprinnelig fra Moss, men flyttet til Bærum da han begynte på ungdomsskolen. Der han spilt for Bærumsløkka og senere Bærum SK, mens han har hatt skolehverdagen på NTG. Gjennom juniorårene var han på samling både med Norge U18 og U19.

Selv beskriver han seg som en positiv og omgjengelig person, og en fysisk sterk midtstopper som alltid går på banen for å vinne. Han er takknemlig for den utviklingen han har hatt i Bærum, men gleder seg til neste karrierestopp.

- Det ble KFUM nå fordi de spiller en interessant fotball, en fotball som mange unge vil spille. Dessuten har jeg hørt mye bra om trenerteam og spillergruppe, sier Aaron.

I tillegg til spill på a-laget skal Aaron jobbe på klubbens akademi. 

Trener Jørgen Isnes er veldig fornøyd med sin nye stoppersignering.

- Aaron er en fysisk midtstopper. Han er sterk 1-mot-1 og har god fart. Han er en maskin for å være i hans unge alder. Aaron kan bekle flere roller, men er først og fremst hentet som midtstopper. Vi har gode referanser på Aaron, og vi tror han passer godt inn i gruppa vår, sier KFUM-treneren.

Aaron Kiil Olsen

  • Født: 20. mai 2001

  • Posisjon: Midtstopper

  • Høyde: 184 cm

  • Tidligere klubber: Bærum SK, Bærumløkka, Ekholt, Moss

  • Aktuell: Ny midtstopper for KFUM. Kommer fra Bærum SK der han har spilt 41 a-kamper de to siste sesongene.


.

Annonse fra Obos-ligaen: