Følg og still spørsmål til a-lagsgutta

Få tips og bli bedre kjent med a-lagsspillerne på Instagram.

Gjennom nettsider og sosiale medier forsøker vi å bidra til å holde Kåffa-kontakten i en tid der det blir mange og lange omganger på hjemmebane.

Med jevne mellomrom deler vi ord til ettertanke og oppmuntring i spalten HEIAROP TIL HJEMMEBANEN og vi har laget en BINGO for de minste. Vi minner også om at vi har opprettet en egen kontakttelefon for KFUM-kamerater om det trengs noen å snakke med.

Fra i dag trykker vi i gang for fullt på Instagram. Her er det a-lagsguttas eget initiativ å legge til rette for at alle KFUM-følgere kan bli bedre kjent med spillerne. 

På Facebook og hjemmesiden vil det daglig bli presentert en og en spiller, mens det samme vil skje på Instagram-kontoen vår hvor vi følger en spiller hver eneste dag fremover.

Still det du har av spørsmål. Bli bedre kjent med spilleren. Kanskje vi du ha tips til hjemmetrening? Kanskje vil du utfordre spilleren til å gi sin topp-3-liste av spillere han har spilt med etc. Dette er gylden anledning til å komme på innsiden av a-lagsmiljøet og gutta vi gleder oss til å følge tett når sesongen endelig kommer i gang.

Første spiller ut i presentasjonen var Alexander Pedersen. Så i dag er det mannen å treffe og følge på vår INSTA-KONTO. Benytt anledningen. De neste par dagene sparker Alex ballen videre til Knut og Simon.  

Klikk deg inn på Instagram-kontoen og fyr løs!


 

Annonse fra Obos-ligaen: