BINGO FOR HJEMMEBANE

Aktiviteter med og uten ball for hjemmebane.

Vi er mange som savner fotballtreninger og KFUM-kamerater om dagen.

Vi har derfor laget en FOTBALLBINGO som dere kan gjøre på hjemmebane. På denne bingoen må du drible deg rundt til de 22 “spillerne” på banen av oppgaver som vi har satt opp.

Her finner du utfordringer med ball, noen små gymtimer og oppgaver dere kan gjøre på hjemmebane. Her er det viktigste å delta, men vi har satt opp noen små premier for gode tegninger og Bosse håper å plukke ut noen nye Kåffa-rop.

- Jeg ser fram til å få inn nye rop, og er klar til å rope som aldri før når sesongen er i gang igjen, og så håper jeg at vi får inn 1000 tegninger som vi kan mekke sammen til en stor og fin vegg i klubbstua og i vår nye stue etter hvert, sier sjefsprofeten Bosse.

Blant alle som sender inn fullført BINGO-ark, trekker vi ut vinnere av 3 x barnas sesongkort for OBOS-ligaen 2020. Send inn på [email protected]

- Vi har laget to BINGO-brett. Det ene tilpasset aldersgruppen 6-9 år, det andre 10-12 år, men det er selvsagt helt i orden at alle over 12 år - også voksne KFUM-kamerater - kjenner på BINGO-suget og trenger noe å bruke tida på, sier Bosse.

Lykke til og god helg!

BINGO 6-9 ÅR:

BINGO_6_9-1
LAST NED: Klikk på bildet for å laste ned PDF.

BINGO FRA 10 ÅR:

bingo_10_12
LAST NED: Klikk på bildet for å laste ned PDF. 

Annonse fra Obos-ligaen: