- En av de største skalpene til klubben

Isnes om seieren mot Ranheim.

KFUM fikk i dag sin første trepoenger på syv kamper, borte mot Ranheim. Gjestene spilte en god kamp fra start til slutt.

- Vi har en kampplan som blir gjennomført til punkt og prikke defensivt. Gutta duellerer godt, løper mye, står i veien og er ganske flinke til å variere høyt og lavt press. Det er det som alltid må ligge i bunn. Ikke alt var like bra offensivt, men det åpner seg veldig siste 15-20. Da er vi nære ved flere anledninger. Ranheim har flest sjanser, men vi er oppofrende i mange situasjoner i dag. Man må være litt heldig skal du vinne i Ranheim og det var vi i dag, forteller en stolt, Jørgen Isnes.

Matchvinner målet i kampen ble scoret av Håkon Kristian Stavrum, som noterte seg or sitt første mål i OBOS-Ligaen. 

- Stavrum jobber, sliter og river i motstanderen. Han har bra kapasitet og dette fikk vi godt utbytte av i kampen. Ikke sjokkerende at han står kampen så godt. Gutten har jobbet hardt hele veien. Er glad på hans vegne, sier Isnes

Slo tilbake
Det har gått litt trått for laget den siste tiden og målvakt, Alexander Pedersen, er nok en av spillerne som har fått kjenne mest på det den siste tiden. 

- Alex er alltid viktig han, som alle andre. Var matchvinnende mot Raufoss og var det i dag og. Skal du vinne kamper i OBOS må vi ha slike prestasjoner. Morsomt at han slår tilbake etter en vond opplevelse for noen kamper siden. Disse historiene er jo grunnen til at vi synes fotball er så deilig spill. Motgang er tøft, men det må man igjennom, men når man slår tilbake så smaker det ufattelig godt, forteller hovedtreneren.

Kåffa leverte en veldig godkjent førsteomgang og gikk til pause med 0 – 0 på Ranheim Extra Arena. 

- I pausen var det egentlig en prat om å være et enda bedre alternativ når vi vant ball. Vi blir trykka i for lange perioder i første omgangen og var heldig men oppofrende i flere situasjoner. Vi snakket om å være enda tydeligere på å få de ut i banen, enn mellom oss. Jeg synes vi håndterer dette bedre og bedre utover i 2.omgangen. Kampplanen var klar og den skulle fullføres med stil, forteller Isnes om pausepraten.

Isnes la også til at etter kampen berømmet han selvfølgelig nettopp dette. Duellspillet, oppofrende spill, strukturen i laget og mye løpskraft var noe han trakk fram. 

- Så ba jeg de smake ekstra godt på denne til vi trener igjen, fordi det er bare 3 poeng, men de var viktig nå, forteller Isnes.

Og det var virkelig et lag som var desperat på en seier som gikk ut på matta i dag. De hadde ikke vunnet på syv kamper, og de to siste var tap. De trengte virkelig å snu skuta i dag.

- En av de største skalpene til klubben dette. Ingenting har snudd ennå, men dette må vi ta med oss. Laget ble satt foran i alle situasjoner og det må vi fortsette med. Da er grunnmuren lagt for flere poeng fremover, forteller Isnes. 

Bursdag og seier
Treneren feirer ikke bare en seier i dag, men også fødselsdag. Isnes fyller 41 år og det er ingen tvil om at han ikke kunne drømt om noen bedre gave:

- Dette var en fantastisk gave selvfølgelig, men like stor gave til gutta selv. Det er dette som er fotball. Oppleve nedturer, motgang, oppturer og utvikling sammen.

- Jeg har fått ekstremt mange hyggelige meldinger i dag. Det dreier seg om bursdagshilsninger, men også lykkeønskninger til kampen. Nå får jeg dobbelt opp. Nå gjelder det å jobbe hardt og godt på feltet fremover. Det blir det viktigste, forteller Isnes. 

LES OGSÅ:
Matchvinnere i begge ender
- Det er klart vi er underdog i morgen
Juba signert ut 2022

Annonse fra Obos-ligaen: