Matchvinnere i begge ender – tre poeng på Ranheim

Isnes får feiret både bursdag og tre poeng etter seier, borte mot Ranheim.

Det var en poengsultet gjeng som tok turen opp til Trøndelag og Ranheim i dag. Gjestene hadde ikke vunnet på syv kamper, før de nå skulle måle krefter mot et av de sterkeste lagene i ligaen.

Før kampen hadde Isnes foretatt seg fire bytter fra forrige kamp mot Stjørdals-Blink. Inn kom Stavrum for Tavakoli, hvor da J. Moula ble flyttet opp på spissplassen og Stavrum ut på venstrekant. Sanyang tok også Y. Moula sin plass, fra forrige kamp. Kaptein Sortevik var også på plass fra start og Øby ble flyttet ned på venstreback, Hoseth startet kampen på benken. Siste byttet var Svindland inn på midtbanen og Mahnin ut på benken.

Kampen startet med et Ranheim-lag som presset høyt mot et lavtliggende KFUM. Hjemmelaget gikk umiddelbart i strupen på gjestene, og kom til en såpass stor sjanse at KFUM forsvarer, Mansour Gueye måtte redde ballen i siste liten, på streken.

Videre i omgangen fortsatte Ranheim å presse, men det var gjestene som kom til de største sjansene.

Store sjanser
Da det var spilt ca. 20 minutter ble Sortevik felt utenfor 16 meteren og dommer blåste for frispark.

Det var Øby som denne gangen la ballen på plass og var klar til å fyre av en kanonkule. Skuddet gikk i tverrliggeren og Ranheim forsvaret fikk sendt ballen ut til corner.

Nærmere scoring kommer man ikke.

Og det gikk ikke mer enn snaue to minutter før Kåffa spilte seg til en ny stor sjanse. Denne gangen var det Rasch som fikk ballen alene utenfor boksen, men treffet på ballen var langt i fra optimalt, og det sto fortsatt 0 – 0.

Mot slutten av omgangen fortsatte gjestene å imponere med gode ballgjenvinninger, taklinger, sjanser og godt forsvarsarbeid.

Det var nok et fornøyd KFUM-lag som gikk av banen til pause, etter en vell gjennomført førsteomgang.

God start på omgangen
Andreomgang starter ikke noe dårligere for KFUM enn første sluttet. Sanyang mottok ballen fra et utspill av Pedersen og fikk sendt den videre igjen til Lindquist på høyresiden.

Backen slo ballen godt inn i feltet, men Ranheim forsvaret fikk headet ballen ut til innkast.

Bare minutter senere var det hjemmelaget som fikk spilt seg til en stor sjanse.

Sivert Solli fikk løpt seg fri oppe på høyrekanten og prøvde å spille inn i boksen, men der sto Hammer klar og fikk slått ballen unna.

Keepernes aften
Utover omgangen er det Ranheim som klarte å etablere best spill og kom til et par store sjanser, men KFUM forsvaret og målvakt, Pedersen, reddet unna alt som kom.

Ett kvarter ut i omgangen ble også Agouda og Hoseth byttet inn for Moula og Lindquist.

Rett etter byttene mistet Rasch ballen i farlig posisjon og Ranheim fikk snappet opp ballen med en gang og satt fart mot mål.

Blakstad skøyt ballen nede til høyre i mål, men Pedersen fikk reddet enda en farlig sitasjon for gjestene.

Og det skulle virkelig bli keepernes aften i dag. Øby kommer høyt i banen med ballen og pisker ballen inn i feltet mot Stavrum som fikk hodet på den, men ballen gikk dessverre utenfor.

Mot slutten av omgangen ble også Y. Moula byttet inn for Sanyang på høyrekanten.

Matchvinner Stavrum
Da det sto igjen fire minutter av kampen vinner KFUM et frispark på egen banehalvdel, som Rasch spiller opp til Sortevik som sender den kjapt videre til Stavrum.

Venstrekanten rundet keeperen og satt den pent i mål. Dette var for øvrig Stavrum sitt første mål i OBOS-Ligaen.

0 – 1 KFUM.

Videre utover kampen var det er måldesperat Ranheim som prøvde å skape sjanser, og et meget fornøyd KFUM som spilte seieren trygt inn.

KFUM vinner borte mot Ranheim og Jørgen Isnes får tre poeng i bursdagsgave servert av et godtspillende lag med Stavrum og Pedersen i spissen.