Juba signert ut 2022

Da er det klart at Profetene kan stemme i for "Juba, Juba" et par sesonger til. Minst.

God nyhet: Juba Moula har signert ny kontrakt. Navnetrekket knytter 20-åringen til klubben ut 2022.

Juba har gått gradene i Kåffa etter at han spilte i Holmlia og Hauketo tidlig i karrieren. Den kraftfulle vingen tikker mot 30 kamper i OBOS-ligaen og står med fem mål på nest øverste nivå. I år har han puttet ett og levert fem målgivende på sine 6 starter og 4 innhopp.

Da Dagbladet tidligere i sommer trakk fram en samling av OBOS-ligaens største talenter, var Juba inne på den eksklusive lista.

- Juba er en egenutviklet spiller som vi har stor tro på. Det er et viktig signal til våre unge spillere hvor de ser at vi tenker langsiktig og ønsker å gi de sjansen til å bli god i Kåffa. Juba har tatt store steg denne sommeren og vi har stor tro på at han vil bidra med mye god fotball i årene som kommer, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.

Selv om årets serie så vidt har passert en tredel, er Stenberg klar på at han og klubben allerede er godt i gang med spillerlogistikken for neste sesong.

- Vi har som mål å være en stabil OBOS-klubb, og det krever at vi som styrer skuta klarer å tenke langsiktig. Derfor er vårt fokus nå på 2021- og 2022-sesongen. Med Juba på plass har vi allerede 13 gode spillere klare for 2021, og det er vi veldig fornøyd med.

Årets overgangsvindu står fortsatt på vidt gap. Det åpnet 8. mars og varer til 5. oktober.

- I utgangspunktet har vi en komplett stall nå, den er litt større enn vanlig, men det visste vi var nødvendig denne sesongen, sier Stenberg.

Når ellever serierunder er spilt, har to fulle ellevere – 22 spillere – spilt fra start.

- Med spillere på det nivået vi har nå vil det også alltid være interesse fra andre klubber når overgangsvinduene åpner. Om noen forsvinner, ser vi i så fall alltid etter erstattere i egne rekker først, om vi ikke finner det så kan det bli aktuelt å se på forsterkninger utenfra. Nå har vi også spillere på vei tilbake fra skader osv., så vi overvåker nøye om det blir spilletid nok for alle, sier Stenberg.

Gå til klubbens Facebook-side for å se hva Juba selv sa om den nye avtalen.

Annonse fra Obos-ligaen: