Troppen til Marbella

To prøvespillere og en eks-landslagskeeper med på tur.

I dag landet a-laget i Spania, for en ukes treningsleir i Marbella. Uka inkluderer to kamper, mot HamKam onsdag og Strømmen lørdag.

På grunn av skadesituasjonen har trener Isnes jobbet til det siste med å få på plass alle brikkene som tilsa at det satt 22 spillere og et sterkt trener- og støtteapparat på flyet til Spania i morges. 

To prøvespillere er med: Keeper Magnus Lenes (Ranheim) og midtbanespiller Brede Sandemoen (VIF).

- Knut er dessverre ute en stund og akkurat nå vet vi ikke hvor lenge. Derfor blir han hjemme med de andre langtidsskadde spillerne, og da har vi fått anledning til å ha med oss og se nærmere på Magnus, sier trener Isnes.

I keeperteamet er ellers keepertrener Nikolai "Miki" Venedik igjen hjemme. Her er ingen ringere enn Thomas Myhre hentet inn som vikarierende keepertrener.

Fikk du med deg keeperbloggen med Miki? Les den her.

- Det er jo fantastisk at vi har en slik kapasitet i klubben, sier Isnes om den tidligere landslags- og Premier League-keeperen som også er trener for klubbens 2010-gutteårgang.

På plussiden er det også at Robin Rasch er med igjen på feltet. Robin har trent mye alternativt så langt i vinter. Tobias har også vært ute etter Fredrikstad-kampen, men backen er heller ikke så langt unna.

- Akkurat nå kommer alle i troppen til å være på ball i Marbella. Tobias er nok den som er mest tvilsom på minutter i kamp, men er tilbake rett etter, sier Isnes.

De to som signerte denne uka er selvsagt også med: Remi Svindland og Jacob Stubberud som ble hentet fra Nordstrand.

Les også:
- Gylden anledning til å bygge på det sosiale


Her er troppen på 22 spillere, pluss støtteapparat:

Keepere: Simon Thomas og Magnus Lenes (prøvespiller Ranheim).

Forsvarere: Tobias Collett, Dodou Gaye, Fredrik Dahl, Mansour Gueye, Jørgen Hammer, Emmanuel Troudart, Jakob Stubberud.

Midtbane: Robin Rasch, Remi Svindland, Håkon Hoseth, Håkon Stavrum, Daniel Fredheim, Stian Sortevik, Brede Sandemoen (prøvespiller VIF).

Angrep: Fisnik Kastrati, Yannis Moula, Juba Moula, Alagie Sanyang, Basit Agouda, David Tavakoli.

Støtteapparat: Jørgen Isnes (hovedtrener), Anders Lübeck (assistent), Fredrik Talsnes (fysio), Dag Magelssen (oppmann), Guttorm Lende (manager), Thomas Myhre (vikarierende keepertrener).
 

Annonse fra Obos-ligaen: