- Gylden anledning til å bygge på det sosiale

Isnes om Marbella-turen.

Søndag morgen reiser a-laget til solfylte Marbella, på Malaga-kysten i Spania. Det er 22 spillere som reiser nedover, med fullt trenerteam. Gutta har nå gjort unna de første fire kampene av oppkjøringen, og starter nå på den varmeste delen av den.

- Den norske oppkjøringen er lang og seig. Jeg tror vi har bygd den opp på en fin måte, og så blir dette en litt annerledes del av oppkjøringen, siden vi får muligheten til å være sammen hele tiden. Dette er en gylden anledning til å bygge på det sosiale, sier hovedtrener Jørgen Isnes. 

Andre forhold
Han forteller videre at de vil ta hensyn til forholdene der nede, og legge opp treningen deretter.  

- Der nede skal vi trene på gress, det er en stor forskjell. Det må vi ta hensyn til når vi først setter i gang. Det blir en rolig økt når vi kommer ned på søndag, også øker vi gradvis både belastning og intensitet utover uken, sier Isnes. 

Laget har en del skadde spillere. Noen langtidsskadde, og andre ute for en kortere periode. Tore André Sørås, keeper Knut-Andrè Skjærstein og flere andre bli hjemme grunnet skader, opplyser Isnes. 

- Tobias blir klar rett etter Marbella, og blir med nedover. Der får han muligheten til å være litt på ball. De andre som har vært ute de siste ukene vil være disponible der nede, så de blir med. Vi drar med 22 spillere ned, sier Isnes. 

Tøff motstand
KFUM skal spille to kamper nede i varmen. Første kamp er på onsdagen mot HamKam. Gutta avslutter så turen med kamp mot Strømmen på lørdagen. 

- Vi møter alltid tøff motstand, OBOS-ligaen er tøff. Det er to fine motstandere vi skal møte i HamKam og Strømmen. Vi møter jo også eliteseriemotstand i Sandefjord når vi kommer hjem igjen, så det er mye hard motstand fremover, sier Isnes. 

Det ble også foretatt en signering i midtbanespilleren Remi-Andre Svindland, rett før avreise.

- Vi har hatt en del skade sentralt i banen, dette gjør at vi måtte forsterke oss der. Remi er en veldig fin spiller som kan bekle alle rollene på midten. Han er en hardtarbeidende midtbanespiller, som er flink til å spille igjennom. I tillegg er det en spiller som har ønsket seg sterkt hit, sier Isnes. 

Isnes utdyper at det er en ung spiller de har signert, født 1997. Han mener at Remi har mange år foran seg, og at han stor tro på at det er en spiller som kan passe laget både som spiller, og som type. 

Annonse fra Obos-ligaen: