Tre poeng på Gjemselund

KFUM fikk i dag sin andre borteseier mot Kongsvinger

KFUM gjestet Kongsvinger og var klare for å kjempe om sin andre borteseier for sesongen. På andre siden av banen sto er Kongsvingerlag som var i alt annet enn i form. De kom fra et surt 5 – 2 bortetap mot Sogndal.

Til dagens kamp hadde Isnes foretatt seg to bytter fra sist kamp, hvor Stavrum og Y. Moula kom inn for Svindland og Sanyang.

Mot spillets gang
Kåffa gikk ut i høyt press og fikk god kontroll over den første delen av omgangen. Og deres første store sjanse kom etter kun fem minutter spilt.

Da kom Lindquist løpende oppover høyresiden og la ballen nydelig inn i feltet. Der kom Stavrum løpende inn og fikk ballen på hodet, men dessverre gikk den over mål.

Videre utover omgangen styrte KFUM store deler av spillet, men Kongsvinger kom seg på et par kontringer og ved halvspilt omgang fikk de uttelling.

Jan Martin Hoel Andersen fikk banket ballen i nettet bak Skjærstein, og det sto 1 – 0 på Gjemselund Stadion.

Stavrum på hodet
Etter målet klarte gjestene å fortsette spillet sitt, og ti minutter senere var det Stavrum sin tur til å feire.

Kåffa hadde fått spilt seg til et par cornere og på den andre corneren banket Rasch ballen inn på hodet til Stavrum, som igjen var på riktig sted til riktig tid.

Denne gangen gikk heldigvis ballen inn i nettet, og Kåffaspilleren fikk notert seg for sitt andre mål for sesongen.

Lagene gikk til pause med resultatet 1 – 1.

Rasch show
KFUM fikk fortsatt sitt høye press og ballbesittende spill da andreomgangen startet. Og det gikk ikke mer en drøye fire minutter før det var mer å smile for.

Lindquist dro av seg en mann høyt på høyresiden før han tok med seg ballen inn i feltet hvor han ble felt innenfor 16 meteren. Klar straffe.

Rasch stilte seg opp på straffemerket, fyrte av slegga, men Kongsvinger keeperen var på den, men likevel sneik ballen seg inn i nettet. 1 – 2 på Gjemselund.

Og Rasch var ikke ferdig der. Knappe fem minutter senere fikk KFUM et frispark i farlig posisjon som han banket opp i tverrliggeren over krysset.

Nærmere mål kommer man ikke.

Da det sto igjen drøye 15 minutter av kampen, kom Sigurdsen og Hoseth inn for brødrene Moula.

Videre kom Kongsvinger seg mer med i kampen og fikk satt et høyt press på gjestene. Men Kåffa klarte å ri av stormen og fikk skapt noen sjanser selv også.

Inn kom også Sanyang og Mahnin for Stavrum og Sortevik på tampen av kampen.

I siste minutt fikk Kongsvinger corner og sendte opp alt av skyts de hadde, samt keeper. Kåffa fikk klarert bort corneren og fikk med seg sin andre trepoenger på bortebane.