- To av de beste i ligaen

Isnes gleder seg over nye avtaler med Rasch og Sortevik.

Det har drøyd med å få på plass nye avtaler med Stian Sortevik og Robin Rasch denne gangen. Nå er det klart at begge de to midtbaneessene blir å se i KFUM-drakt også i 2021.

Og det er ikke til å legge skjul på at det er to toppkort trener Isnes er glad for å ha på hånda når det skal spilles om poeng i OBOS-ligaen igjen:

- To av de beste spillerne i sine posisjoner i ligaen er klar for nye tak, da smiler et trenerteam, erkjenner Isnes.

- Skader satte de litt ut av rytme tidvis i fjor. Vi fikk uansett sett de opp mot sitt beste da de fikk nok kamper etter hverandre utover i sesongen.

Derfor er en oppkjøring uten skader en nøkkel for begge de to.

- Robin er yngre enn Stian og er en av gutta som trener aller best i gruppa vår. Han har fortsatt ambisjoner om å nå høyere, og det har vi også, både med han og resten av laget. Stian trener også godt og her må vi også holde kroppen hans i sjakk gjennom sesongen.

Robin og Stian er to ledertyper og standardsettere i gruppa, både i trening og kamp. Isnes mener derfor duoen er viktig for å løfte laget enda et hakk.

- Samtidig vet vi at vi har mange andre gode spillere som kjemper om de samme plassene. De må selvfølgelig levere på lik linje som de andre, og er i konkurransesituasjon som resten av laget, sier KFUM-treneren.

LUDV9368

 

Annonse fra Obos-ligaen: