Robin med videre

Signerer for to nye Kåffa-år.

Fredag kunne vi fortelle at Stian Sortevik tar et nytt år. I dag serveres nok en gla' nyhet til Kåffa-familien: Robin Rasch er også med videre.

Robin har vært en av OBOS-ligaens beste spillere de to siste sesongene. Nå er det klart at han signerer en ny toårsavtale med KFUM.

27-åringen legger ikke skjul på at han gjerne skulle prøvd seg på norsk fotballs øverste etasje:

- Men når det ikke åpnet seg noen mulighet i Eliteserien, så er KFUM det eneste alternativet i OBOS-ligaen, sier midtbanestrategen.

Robin kom til KFUM før klubbens debutsesong i OBOS-ligaen i 2016. Han har siden vært en helt sentral brikke på KFUMs midtbane. Robin leverte på et jevnt svært høyt nivå gjennom 2019 og ble til slutt rangert som ligaens tredje beste på NTBs spillerbørs.

Etter en litt trøblete oppkjøring, spilte han seg etter hvert varm i trøya også utover i 2020. Han kronet en god siste del av sesongen med hat trick mot Øygarden i siste hjemmekamp.  

- Etter en lang skadeperiode tok det litt tid å komme i form. Det handlet ikke minst om det fysiske. Etter hvert synes jeg at jeg prestere på et bra nivå, oppsummerer Robin.

Ved inngangen til en ny sesong har han et helt annet grunnlag enn i fjor.

- Jeg har fått trent bra og føler meg bedre enn noen gang. Det viser også testene, sier Robin.

Daniel Fredheim Holm, som nå jobber med spillerlogistikken rundt a-laget, er glad for at KFUM har landet en ny avtale med spilleren som står med 131 a-kamper med trekantlogoen på brystet.

- Robin er tydelig på at han har ambisjoner om å ta steget opp i Eliteserien. Når det ikke ble noe av nå, så er vi veldig glad for at han fortsetter her på Ekeberg. Robin er en ambisiøs, hardtarbeidende og fotballsmart spiller, og så får vi se om det kan åpne seg muligheter for eliteseriespill senere, eller kanskje det til og med kan skje her i KFUM, sier Daniel.

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter