- Takk for at dere løftet oss fram

I tillegg til å skryte av disiplene på banen løftet Johs fram støtten fra profetene etter KFUMs første Eliteserie-poeng.

KFUM-HAMKAM 1-1 (0-1). - Dette ble en fantastisk dag for klubben. Vi visste jo at vi hadde kvalitetene på banen, vi brukte bare litt tid på finne det fram i dag, sier trener Johannes Moesgaard før han deler ut den største blomsterbuketten utenfor garderobene på Intility:

- Måten vi ble løftet fram den siste halvtimen der fra tribunen var helt utrolig. Det gjorde inntrykk med den lyden og det bruset som ble skapt. Takk for at dere ikke ga opp, og dyttet oss framover.

Det var en meget fornøyd mann som gjorde unna sin debut i Eliteserien som hovedtrener. Et tosifret antall spillere hadde også spilt sine første minutter på øverste nivå.

Kanskje ikke så rart at det tok litt tid før vi så det KFUM vi ble vant til å se gjennom høsten i fjor.

- Det går litt saktere med oss innledningsvis og vi ser oss litt mye over skulderen. Det er ikke rart at vi er litt preget, men etter hvert - og ikke minst utover i den andre omgangen - ser vi hva vi har inne, sier Moesgaard.

I garderoben etter kampen delte han ut skryt til gutta sine.

- Det er jo utrolig at vi ikke scorer før, og den du setter der er jo en av de vanskeligste vi har, melder han i retning av målscorer Nosa.

Saken fortsetter under bildet!

NTB_dUr7tnOxxc8.jpg
Nosa fikk drømmetreff like før slutt og sikret et fortjent poeng i debuten. Foto: Terje Pedersen / NTB

For mens KFUM etter hvert kunne bokføre et tosifret antall sjanser, var det ikke mer enn par til av den fete sorten som HamKam hadde foruten det tidlige ledermålet.

- Vi viser en utrolig moral der vi produserer sjanse på sjanse. Vi hadde jo en magisk kveld her i fjor høst med Skeid-kampen, men det var ikke akkurat fantastisk spill. Det vi gjør den siste halvtimen i dag er på et helt annet nivå, og da er vi det klart beste laget, sier Johs og legger til:

- Det vi gjør i siste del av kampen i dag viser i alle fall at vi har noe på dette nivået å gjøre.

Om noen fortsatt skulle være i tvil om det.

Svaret fra tribunen den siste halvtimen viste definitivt at vi lar oss høre der også. Akkurat det gledet kanskje aller mest for en Johs som før kampen snakket om at dette er den spede begynnelsen på toppfotball-historien til KFUM.

Takk for alle som møtte opp og gjorde dette til en kveld for klubbens minnebok.

LES MER OM KAMPEN:
Det er alltid ledig i krysset!

NTB_lHE_Xt9y0ic.jpg
Johannes Moesgaard og laget brukte litt tid på å spille seg eliteserievarm i trøya, men etter hvert ble det en festaften på Intility. Foto: Terje Pedersen / NTB

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter