«Det er nå aller aldri»

Johs utfordrer alle KFUM-kamerater til å være del av et nytt kapittel i Kåffa-historien.  

Så er dagen her.

På den ene siden er det dagen vi har ventet på. Som vi har jobbet for hver eneste dag, på hver eneste økt, siden jeg samlet troppene til første økt i januar.

På den annen side er det dagen mange KFUM-kamerater kanskje aldri trodde skulle komme.

KFUM skal spille i Eliteserien!

VI GLEDER OSS. Både jeg som trener og vi som lag kjenner på en stolthet og glede over at vi skal få lov til å prøve oss på det øverste nivået. Så vil det helt sikkert gå over til spenning når kampen nærmer seg.

Kampen – med sine 90 minutter med tilleggstid – vil by på gleder og sorger. Men jeg har med meg en helt fantastisk gjeng. En offensiv gjeng med gutter der 16 av de 20 i troppen kan få sine første minutter i Eliteserien.

Jeg vet de har lyst til å vise seg fram – at de har lyst til å leke med de store.

Dette er det mange av gutta har drømt om og jobbet for hele livet.

Nå er de der.

VI HAR VIST DET FØR, og har lyst til å vise det igjen. At alt er mulig, bare man tror på det samme, jobber sammen og har tillit til hverandre.

Spillerne vet at jeg har ufattelig tro på dem. Det har også vært budskapet de siste dagene. Alle forberedelser er gjort så godt vi har kunnet når vi står der klare klokka sju i kveld.

Klare bør også alle KFUM-kamerater være.

For alle som kjennskap til klubben, nært eller lite, bør stille opp og kjenne på stoltheten rundt det å starte opp dette eventyret i Eliteserien.

Fotball er her og nå. I dag er det tid for å kjenne på det historiske. Det er en merkedag for klubben. Det er ventet at det blir publikumsrekord, noe gutta og begivenheten fortjener.

KFUM er en eliteserieklubb, gutta er eliteseriespillere og vi skal være med på eliteseriehistorie.

Hele klubben skal få kjenne på det, uansett hvilken rolle du spiller. Det er vi - OSS - som er i Eliteserien.

Lyn, Skeid og Vålerenga har en stor følgerskare fordi de har en historie, men alle klubber må starte et sted. Vi er helt nye i toppfotballen, men hvem er supporterne til KFUM om 15-20 år?

Jeg tror dette kan være starten på den historien. Så vil det øke på. Det vi gjør i disse dager er å bygge klubb, skape historie og utvide antall følgere.

VI MERKER TRYKKET utenfra. Mange er nysgjerrige. Når du ser deg selv og klubben på forsiden av The Guardian, så skjønner du at det er noe spesielt. Det sier selvsagt noe om prestasjonen, og noe vi har fått til som klubb.

Men så langt har vi ikke fått til noe som helst i Eliteserien. I dag er første mulighet til å levere. Mot Hamkam.

Det er klart jeg er spent når det kommer til om vi har den nødvendige rutinen. Om vi klarer å være oppmerksomme og konsentrerte gjennom 90 minutter pluss tilleggstid. Det er følelser og forventninger – fra familie, venner og fra deg selv. Og så er spørsmålet om den enkelte evner å få ut fotballferdighetene når det gjelder.

VI HAR SNAKKET MYE om strategi, om hva vi kan gjøre i perioder der det blir tøft.

For de tøffe periodene kommer. Helt sikkert også mot Hamkam.

De er et rutinert lag, med mye kraft og spisskompetanse i begge bokser. De har vist en mentalitet om å aldri gi seg.

På mange måter er de en tidligere underdog som møter oss – en ny underdog.

Til alle som er glad i KFUM; det er tid for å realisere nye drømmer. Møt opp – det er nå aller aldri. Vi vet ikke hvor lenge dette varer.

Vi vet bare at vi skal glede oss over alle opplevelsene vi får i Eliteserien.

Kos dere med kampen – nyt øyeblikkene sammen!

Johs

----

Johannes Moesgaard fortalt til Halvor H. Byfuglien

----

Her er den historiske KFUM-troppen til kveldens kamp:
Ødegaard, Da Rocha, Akinyemi, Hadzic, Haltvik, Harrison, Hestnes, Hickson, Hoseth, Lion Njie, M. Njie, Ndiaye, Nosa Dahl, Nouri, Nuñez, Rasch, Saldaña, Sandal, Svindland, Tønnessen.

KJØP DINE BILLETTER TIL KAMPEN HER!

BLI MED I MÅLKLUBBEN - VINN PREMIER!
 

IMG_4374.jpg
SISTE SAMLING: Kvart på tolv mandag formiddag samlet Johs troppene for siste gang på Ekeberg før det braker løs i kveld. - Jeg har tro på dere. For meg er det helt greit å tape fotballkamper bare vi kjenner på at vi har gjort vårt ytterste, var budskapet.

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter