- Som å slippe kuene ut på Kongsgården

Spillesugen gjeng møter Ull/Kisa i dag.

I dag spiller Kåffa årets første treingskamp, borte mot Ull/Kisa. Og det er en usedvanlig spillesugen gjeng som reiser noen mil nordover, etter at VIF-kampen forrige helg ble avlyst i siste liten.

- Akkurat nå står vi og spinner og er veldig klare til å spille mot noe annet enn oss selv. Jeg håper det blir som å slippe ut kuene på Kongsgården, sier trener Isnes.

Etter en lang og kronglete treningsvinter, er planen nå 3 x 90 minutter før serien åpner midt i mai.

- Det viktigste nå er å få kampminutter i beina for flere, men mest på de som er tiltenkt en rolle i tiden fremover. Tiden er litt knappere enn normalt, så da må alle ting strammes litt inn.

Les også:
Duket for Daniel igjen
Sjefsprofeten tar ny sesong

Spillemessig håper han å se følgende i dag:

- Vi vil se god variasjon i spillet, både offensivt og defensivt. Noe som har vært fokus gjennom oppkjøringen. Vi møter et lag som er flink til det samme, men som tar stor risiko i spillet sitt, så her kan det bølge frem og tilbake, sier Isnes.

En del sentrale spillere som Sortevik, Hammer og Rasch er ikke tilgjengelige. Det åpner for at andre får sjansen til å vise seg fram, blant andre flere juniorer kommer til å få spilletid.

- Vi kommer nok ikke til å rotere og rullere like mye som andre lag har gjort til nå. Mange av de som starter nå og fremover, har det beste treningsgrunnlaget av de vi har i troppen. 
Det er en gylden mulighet for de som spiller nå å sørge for at de er i elleveren når sesongen starter. Da blir det konkurranse om plassene etter hvert, slik det skal være sier KFUM-treneren.

Dagens kamp ser du på Direktesport kl. 14.00.


 

Annonse fra Obos-ligaen: