Sjefsprofeten stemmer i for en ny sesong

En av årets viktigste signeringer før en ny OBOS-sesong er på plass.

Joda, det heter seg at vi er en klubb for livet, men likevel skal vi ikke ta innsats både på eller utenfor banen for gitt. Nå har vi visst at vi går inn i en ny sesong med Isnes sitt engasjement på linja, ballkunstner Sortevik har fortsatt trikseskoa på og Dag Magelssen og Guttorm Lende vil sørge for at baller og utstyr er på rett plass til rett tid.

Og nå kan vi også melde om at nok en viktig brikke er på plass:

Bosse – tar ett år til – som Sjefsprofeten! Dermed er vi garantert Gledens herre til avspark – og en stadig påminner om at vi er på vei til Champions League.

- Jeg har fortsatt et sterkt ønske om at vi fortsatt skal eie Sletta, og at vi skal male den rød og hvit, sier Profet-Bosse.

- Så det var ikke vanskelig å bli enig om et nytt år?

- Nei, forhandlingene har gått fint. Det er få harde krav jeg har hatt, sier Bosse med et smil.

Vil ha med flere
Det han derimot gjerne vil ha på plass, er flere medprofeter.

- I 2021 håper jeg på at vi kan være noen flere samlet på kamper, nye som gamle profeter, kjente og ukjente. Jeg håper vi kan få med oss mange flere barn og unge på kamper som kan bidra til å skape god stemning på tribunen, og få se våre store helter entre banen live. Og så håper jeg jo at vi kan få muligheten til å oppleve noen store bragder på banen med a-laget, både herrer og damer, sier Bosse.

Inn mot en ny sesong er han ekstra opptatt av at hans muntre «menighet» trenger flere som vil lovsynge Isnes og hans disipler fram til nye fremganger.

- Noen av de trofaste har flyttet litt rundt i Norge , og vi trenger flere som vil være med å skape god stemning med sang og rop på sidelinjen. Dette vet jeg blir satt pris på av så mange i og rundt klubben. Alle er velkomne hit – med den røst og sangstemme de har.

Han håper ikke minst noen av de unge i klubben kan kjenne på «kallet»:

- Vi er gjeng unge mennesker som nyter de 90 minuttene på tribunen, det er stor stas å være sammen på kamp. Og kanskje Sjefsprofeten ordner noen fine goodie-bags innimellom også til de som er ivrige og blir med.

Viktig brikke
Fra trener Isnes vanker det et aldri så lite halleluja når han får vite at hans viktigste medspiller på tribunen har rensket stemmebåndene for et nytt år.

- Bosse er en av de viktigste brikkene i klubben. Han drar profetene, store og små, sammen. Han sørger for at vi alle kan dele oppturer, nedturer og ikke minst skape gode øyeblikk og minner sammen. Vi kjenner alltid at vi har profetene bak oss og tankene går tilbake til de store kampene vi har hatt både på Ekeberg, Intility, i Bergen, Fredrikstad og mange andre steder. Vi er utrolig glad og takknemlig for at Bosse holder i dette, og håper han med flere drar i gang ordentlig Kåffa-stemning når muligheten er der, sier Kåffa-treneren.

Lørdag har ikke profeter anledning til å få med seg årets første KFUM-kamp live. Treningskampen mot Ull/Kisa kan du imidlertid se på direktesport.no.

Vil du bli med på Profet-laget? Ta kontakt med Bosse på e-post.

 

Annonse fra Obos-ligaen: