Duket for Daniel igjen

En del blir nok overrasket når de ser Daniel Fredheim Holm i kamp lørdag. Selv er han spent før comebacket.

"Hvordan er det å ha lagt opp?"

Det er et spørsmål Daniel Fredheim Holm har blitt vant til å få den siste tiden. Svaret 35-åringen har gitt, har vært litt ullent.

Spørsmålsstillerne vil nok derfor bli en smule overrasket når de klikker seg inn på Direktesport.no lørdag for å se Ull/Kisa mot KFUM. 

For der, sentralt i banen vil du se KFUM-spilleren som har vært del av norsk toppfotball i snart 20 år. Sist han var i banen, var i ligakampen mot nettopp Ull/Kisa 20. juli 2020.

- Det blir spesielt, og jeg er litt ekstra spent. Jeg har ikke spilt kamp siden juli i fjor, og har aldri i min karriere hatt et så langt opphold fra kamp, sier Daniel til Kåffa.no.

Offensiv rolle
Han gleder seg veldig til å spille match igjen, og gleder seg over at opptreningen etter den alvorlige lårskaden har gått så bra som den tross alt har gjort.

For det var ikke gitt at vi skulle få se den meritterte playmakeren på banen igjen da han måtte under kniven i fjor sommer etter at han hadde røket en lårmuskel.

- Skaden var omfattende, og jeg var usikker på om jeg ville klare å komme meg tilbake. Jeg sa hele tiden at jeg måtte se an hvordan rehabilitering og opptrening gikk. Nå har jeg imidlertid trent godt, jeg synes fotball fortsatt er fantastisk gøy og gleder meg til å komme i gang, sier Daniel.

Lørdag spiller Kåffa årets første treningskamp. Borte mot Ull/Kisa. På grunn av en del skader, går Daniel rett inn fra start. I en rolle som hengende spiss.

Ser fram til kamp
Det er en rolle han ikke har bekledd noe særlig, men det er slett ikke en ukjent posisjon for den tidligere Skeid, Aalborg, Rosenborg og Vålerenga-spilleren.

- Vi har jo spillere ute som kunne vært aktuelle der, men mot Ull/Kisa håper jeg å kunne bidra godt fra denne posisjonen, sier Daniel.

Den spillende assistenttreneren tror på en god KFUM-sesong, til tross for at det akkurat nå er en del sentrale spillere ute med skade.

- Slik tror jeg det er i mange klubber om dagen, så det må vi håndtere. Heldigvis er noen av de spillerne som er ute ikke så langt unna å være kampklare. Nå gleder vi oss bare til å komme i gang igjen med spill alle sammen, sier Daniel.

Følg kampen og Daniels comeback på Direktesport.no. Lørdag kl. 14.00.

Annonse fra Obos-ligaen: