- Nå er vi klare for å spille om poeng

Vant 3-0 mot Bærum i generalprøven.

KFUM-BÆRUM 3-0 (1-0). Kåffa leverte en solid generalprøve før OBOS-ligaen blåses i gang om en uke med bortekamp mot Sandefjord.

3-0-seieren mot Bærum avsluttet en god rekke med treningskamper, der særlig siste del har gitt flere sterke seire. Nå skal det være forskjell på Bærum og et Sandefjord-lag som kommer fra Eliteserien i fjor høst.

Det var likevel noe solid over dagens KFUM-lag. Tre scoringer og slipper til lite bakover.

- Vi kontrollerer kampen som jeg hadde håpet på. Jeg synes vi er mer gjennombruddshissig enn det vi har vært de foregående kampene, og det stod på agendaen før dagens kamp. Så er vi gode bakover og holder nullen igjen, oppsummerer Isnes.

Headet inn 1-0
Bærum var godt med helt i starten, men Kåffa festet ganske raskt et godt grep om matchen. Mye ble skapt på vår venstreside, med en frisk Basit og offensiv Brix fra backen.

Tidlig i kampen rundet Basit sin oppasser og fikk slått inn foran mål. Yannis ble revet i bakken i feltet uten at dommeren valgte å blåse for straffe. Bak i feltet fylte Olden Larsen opp og sendte avgårde et skudd som gikk via keeper og til corner.

Moses fikk en gigantsjanse da han plukket opp returen fra langskuddet som Sortevik satte i tverrligger og ned, men vår toppscorer fra i fjor satte ballen utenfor på det som nærmest var et åpent mål.

Det måtte en midtstopper til for å få hull på byllen. Frisparket fra Robin fikk seg en stuss i feltet og bakerst hadde vår gode franskmann, Emmanuel Troudart, god tid til å heade læret i nettet.

MELDT DEG PÅ BUSSTUR TIL SANDEFJORD?

To raske scoringer
Etter pause startet KFUM svakt. Keeper Knut serverte det som fort kunne blitt en utlikning tidlig i andre omgang. Bærum-spilleren, som fikk ballen i beina, noen meter fra Knut, rundet vår sisteskanse, men klarte ikke å trille ballen mellom stengene fra skrått hold.

Så kom det to raske KFUM-mål som punkterte kampen. Først ble Juba satt opp av Basit. Juba, som akkurat hadde kommet inn for Moses som midtspiss, banket sikkert inn 2-0 da han fikk sjansen alene med keeper. Like sikker var Basit da han brøyt seg gjennom og dunket inn nummer tre for dagen kort tid etterpå.

Hammer, Fredheim Holm og Fisnik sto over dagens kamp.

- Vi håper alle tre er aktuelle neste helg. Ellers var det gledelig å se Dodou i kamp igjen, for første gang i år, sier Isnes.

Backen fikk de siste minuttene på høyrebacken i dag.

Nå flyttes fokuset over på moroa som starter om en uke.

- Vi har hatt en fin progresjon gjennom vinteren, både spillere og lag. Det blir likevel noe helt annet når det nå skal stå om poeng. Men, vi skal stå klare søndag, og gleder oss veldig, sier Isnes.

Dagens startellever: Skjærstein - Olden Larsen, Aalmen, Troudart, Brix - Sørås, Rasch, Sortevik - Basit, Mawa, Y. Moula.





SIKRE DEG SESONGKORT PÅ KFUM ARENA I ÅR! Klikk på bildet under!

front2 (1)




 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter