Kjøp sesongkort nå!

Mye god fotball for penga. Nå også med "barnas sesongkort".

Da er det ikke noe å vente på lenger: Det er tid for å sikre seg årets sesongkort på KFUM Arena. 

KJØP SESONGKORT HER!

Nytt av året er at det er innført sesongkort for barn.

Bakgrunnen for denne beslutningen er at når vi nå er tilbake i OBOS-ligaen, må vi betale mva. på billettsalg. Med det følger også strengere dokumentasjonskrav til myndighetene, og vi må full kontroll på antall tilskuere som er tilstede. 

Vi har i mange år praktisert fri adgang for barn. I OBOS-ligaen må vi også betale moms for de gratisbillettene vi deler ut. Det vil si at vi betaler for at man kommer gratis inn på kamp. Vi har forsøkt å finne en god løsning for alle parter for dette og det er derfor besluttet at det innføres sesongkort for barn.

Dette blir et rimelig sesongkort hvor vi baker inne en del fordeler som gjør at vi tror det blir attraktivt å ha et slik kort. Om man er på en del kamper vil sesongkort-kostnaden i praksis bli nærmere null per kamp. 

Følgende gjelder for barnas sesongkort:

  • Sesongkort barn: Kr. 250,- (5- 16 år, klubbens spillere mellom 16 og 18 år kjøper sesongkort til tilsvarende betingelser).
  • Det er 20 prosent rabatt for OBOS-medlemmer, nettopris blir da kr. 200,-
  • Alle som kjøper kort får utdelt årets nye Kåffa-skjerf når de henter kortet.
  • Kortet gir fordeler på enkeltkamper. Det deles for eksempel ut gratis is på serieåpning mot Start for alle som har kortet.
  • Det blir arrangert to gratis bussturer i regi av Profetene i år, til serieåpningen mot Sandefjord og kampen mot HamKam. Alle barn med sesongkort får i tillegg gratis inngang på kampen.
  • Flere tiltak vil dukke opp i løpet av sesongen.

Noen av klubbens årganger har varslet at de vil organisere felles innkjøp av sesongkort. Alternativt kan kort kjøpes via klubbens lenke til billettsalg.

Prisene for sesongen er ellers:
Enkeltbilletter:
Voksen:              kr. 150,-
Barn:                   kr. 50,-

Sesongkort:
Vanlig kort for voksen: kr. 1 900,-
Profetkort: kr. 1 000,- (forutsetter medlemskap i profetene)

Det er 20% OBOS rabatt for OBOS-medlemmer på alle prisene. Kode for rabatten: 1929.

KJØP SESONGKORT HER!

Annonse fra Obos-ligaen: