Bli med bussen til Sandefjord

Det er klart du skal bli med på busstur til Sandefjord!

FÅ NYHETSBREV MED SISTE NYTT FRA KÅFFA!

Det er ikke hver dag du kan dra med gode KFUM-kamerater på busstur. Neste søndag har du sjansen. 

Med sjefsprofet Bosse skal a-lagsgutta heies fram i årets første seriekamp. Starten kunne knapt blitt vanskeligere med bortematch mot Sandefjord, som rykket ned fra Eliteserien.

- Vi skal lage fest. Vi satser på kjempestemning på bussen ned, under kampen skal vi synges oss hese og på vei hjem håper vi å nyte tre deilige poeng, sier Bosse.

Vår hovedsponsor OBOS har sagt de betaler for fire busser. Alle med barnas sesongkort til våre hjemmekamper, får gratis inngang. 

Avreise med bussen vil være kl 15.30 fra KFUM-hallen. Kampstart er kl 18.00. Bussene går tilbake til KFUM-hallen rett etter kampslutt.

- Om du er en skikkelig KFUM-kamerat må du få med deg dette. Ta med familie og venner, og meld dere på til denne turen. Dere kan ikke gå glipp av et av vårens store høydepunkt som profet og Kåffa-venn, sier Bosse.

MELD DEG PÅ BUSSTUREN HER!
 

BILLETTPRISER:
Har man sesongkort for barn kjøpt til våre hjemmekamper på KFUM Arena, vil du få gratis inngang på denne bortekampen i Sandefjord. 

Andre billetter kjøpes enten på forhånd på nett eller på Komplett Arena i Sandefjord.

Pris for billett er:
Voksne - 200kr
Barn under 12 år - gratis
Ungdom - 50kr

Kjøp billettene på Felt N - bortesupportere.

Billetter på Komplett Arena kjøpes her.
 

3228_001
GODE BUSSER: KFUM-kamerater har vært på busstur tidligere også. Ikke gå glipp av den historiske bussturen til Sandefjord neste helg.



VÅRE SESONGKORT KJØPER DU HER!
 

front2 (1)


 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter