Se opp for Strømmen!

Tøff bortekamp i ettermiddag.

Vi har så vidt sugd ferdig på Jerv-karamellen før det er ny runde i OBOS-ligaen. Strømmen fikk på sin side en real åpningssmell med 4-0-tap mot Ull/Kisa. De som har sett kampen, mener det resultatet lyver. Styrkeforholdet mellom lagene var betydelig jevnere enn det sluttresultatet skulle tilsi.

Vi har møtt Strømmen en del ganger de siste årene også i treningskamper, og vi vet at det venter en tøff kamp mot klubben som har spilt på dette nivået siden 2010.

- Strømmen har mer x-faktor i laget i år. De har en del uerfarne på dette nivået, men trener Nesselqvist har sydd sammen en god tropp ut fra tilgjengelige ressurser, meldte Isnes i dette før-kampen-intervjuet med Kåffa.no.

Dette skrev vi om Strømmen i vår lagpresentasjonfør ligastarten:

Lillebror på Romerike må finne seg i å leve i skyggen av LSK i år, og det tror vi de lever helt fint med. Unge Ole Martin Nesselquist er en hard-worker som jobber mye og hardt med struktur og taktikk, så det er helt sikkert et velorganisert Strømmen som stiller til start i 2020 også.

Til tross for flere nøkkelspillere ut og sviktende økonomi, har Strømmen stablet på plass en god og bred tropp med masse x-faktor og spennende spillere. En rekke profiler fra PostNord-ligaen 2019 er hentet inn og det virker å være en sulten og talentfull spillegruppe Nesselquist disponerer i år.

Varierende i vinter, men det er også det man kan forvente når unge spillere skal tilpasse seg nytt nivå. Mange har tippet at Strømmen sin reise på nest-øverste nivå stopper etter årets sesong, og vi tror starten av sesongen vil avgjøre mye for dette unge Strømmen-laget.

Keeper Simen Lillevik fikk lite tillit i Stabæk men blir førstekeeper hos de rød og grå. Bak han finnes det tre unge og talentfulle keeperalternativer.

Hele fem gode alternativer finnes på stopperplass hvor kaptein Kristian Jahr og makker Pål Steffen Andresen er lagets store kontinuitetsbærere.

Torje Naustdal fra Florø var meget god da KFUM møtte Strømmen på Marbella og kan bli en hit på midten som lagets nye playmaker etter at Mathias Blårud dro til Sogndal.

Offensivt hviler mye ansvar på ringreven Kjell Rune Sellin som får med seg tekniske driblere som Mac Laham, Willian Pozo og Youssef Chaib i angrepet. Sistnevnte med et skuddbein som kan havne på Youtube om han får drømmetreff med sitt venstreben som han gjorde i flere kamper for Kvik Halden på nivået under i fjor.

Se opp for Strømmen!

Det er ventet at det blir noen endringer fra KFUM-laget som startet mot Jerv sist. Med det tette kampprogrammet vil Isnes være opptatt av å bruke bredden i troppen. Både Isnes og Jørgen Hammer måtte holde seg unna bane og benk sist på grunn av karantene. I dag er begge tilgjengelige igjen.

Vi gleder oss til kamp! Den kan sees direkte på Dplay.

Husk også å tippe kampresultatene i OBOS-ligaen før du benker deg til for en ny runde i denne herlige ligaen.

Sjekk hva Strømmen skriver før kampen på sin nettside

Siste 6 mot Strømmen

  • Strømmen - KFUM 0-3 - 02.11.2019 - OBOS-ligaen

  • KFUM - Strømmen 1-0 - 16.05.2019 - OBOS-ligaen

  • Strømmen - KFUM 2-1 - 24.08.2016 - OBOS-ligaen

  • KFUM - Strømmen 1-3 - 12.05.2016 - OBOS-ligaen

  • Strømmen - KFUM 0-0 - 19.09.2009 - 2.div Menn avd 1

  • KFUM - Strømmen 1-6 - 30.05.2009 - 2.div Menn avd 1

Annonse fra Obos-ligaen: