- Har ikke lyst til å gjøre det igjen

Isnes om å se kamp fra tribunen. Ellers varsler han endringer på laget. Få med deg 10 PÅ SPARKET med KFUM-treneren før Strømmen-kampen.

Så var alle gode ting tre. I tredje forsøk vant KFUM en ligaåpning i OBOS-ligaen. Både i 2016 og 2019 tok det faktisk fire ligarunder før vi tok vår første trepoenger.

Allerede mandag kommer muligheten til å plusse på med en trepoenger til. Borte mot Strømmen. 

Her er 10 PÅ SPARKET med trener Isnes før kampen mot Strømmen:

1) Ja, da skal Isnes sesongdebutere også (karantene sist). Inngang til matchen?
- Strømmen-kampene er alltid tøffe. Husker i fjor da vi vant 1-0 og 3-0, der hvor det er tett og jevnt helt til vi får hull på byllen.

2) Hva blir viktig å ta med seg fra Jerv-kampen?
- Vi må variere spillet vårt mer enn det som ble gjort i kampen mot Jerv. Det betyr et mer fremoverrettet spill når motstander er i ubalanse, og skape mer situasjoner i boks som vi gjorde i 2.omgang mot Jerv. Da kom flere innlegg, og avslutninger som både resulterte i mål og sjanser.

3) Hva var du ikke fornøyd med i serieåpningen?
- Jeg synes det blir for stasjonært i perioder i første omgang, noe som resulterer i lite sjanser. I tillegg har vi litt for dårlig balanse i laget, som gjør at Jerv kommer seg for lett ut etter balltap hos oss. Dette ble bedre i 2. omgang.

4) Hvordan opplevde du å følge kampen fra tribunen?
- Å følge kampen fra tribunen er ikke noe jeg har lyst til å gjøre igjen. Det kler meg ikke. Samtidig hadde jeg stor tro på det teamet som holdt det i gang i denne kampen. Deilig å se at trenerteamet er som spillergruppa. Når noen er ute, så tar andre opp hansken. Pulsen var høyere enn før, men det husker jeg også som spiller de gangene jeg var utestengt. Det var ikke ofte assa ;-)

5) Første seier i en åpningskamp i OBOS for KFUM, hva betyr en slik start?
- En slik start er jo selvfølgelig byggende på alle områder. Måten det skjer på gjør det også litt ekstra. Det betyr 3 poeng mer enn i fjor på samme tidspunkt. Vi hadde vært skuffa med bare 1 poeng etter denne kampen.

6) Hvordan har du og dere brukt dagene siden fredag?
- Lørdag restituerer gutta godt på ulike måter oppe på Ekeberg, mens de som ikke spilte kjørte en god fotballøkt. Det så bra ut. Søndag hadde vi videomøte med fokus på Strømmen og en kortere fotballøkt.

7) Hva venter oss?
- Strømmen har mer x-faktor i laget i år. De har en del uerfarne på dette nivået, men Nesselqvist har sydd sammen en god tropp ut fra tilgjengelige ressurser. At de taper 4-0 mot Kisa er i utgangspunktet ganske sykt når man ser all statistikk fra kampen og ser kampen om igjen. Men grove personlig feil ble avgjørende. De er et spillende lag og har masse energi i spillet sitt.

8) Hammer er med i troppen igjen. Går han rett inn på laget?
- Hammer er med i troppen og det er vi glad for. Han er en ledertype og ikke minst en av våre bedre spillere i fjor. Han har sett bra ut på trening, så får vi se hvordan det blir mandag.

9) Ser du for deg andre endringer?
- Det blir endringer, men det får dere se når kampen nærmer seg. Når kampene kommer så tett som fredag og mandag, er det viktig med spillere med mye energi og friske bein. Gruppa skal være klar for å håndtere det. Vi har trent opp mot kampbelastning tre dager etter kamp gjennom vinteren.

10) Hva blir viktig for å ta en ny trepoenger?  
- Variasjonen i spillet vårt både offensivt og defensivt blir viktig. Det var en styrke i fjor og må bli det i år også. Det er gledelig at vi scorer to mål etter innlegg, noe som har vært litt fokus gjennom oppkjøringen, slik at vi kan angripe og score på ulike måter.

Vi ønsker Jørgen og gjengen lykke til! Kampen kan følges direkte på Dplay fra kl. 18.

Husk også å tippe kampresultater. Mulig for premie til deg og klubben.

Få dessuten med deg et langt videointervju med Isnes på klubbens Facebook-side.

 

Annonse fra Obos-ligaen: