- Nå er det på tide å vise at på Ekeberg, der eier vi!

Sen kampstart, en av ligaens største klubber på besøk og et revansjesugent KFUM-lag. Mye ligger til rette for nye jubelscener på KFUM Arena når makrellfotballen og Start kommer på besøk til TV-kamp mandag kveld.

KFUMs hovedtrener og resten av troppen har brukt uka på å riste av seg det sure 2-1 tapet mot FFK i plankebyen forrige mandag.

Etter en god treningsuke i sola på «nye» KFUM Arena blir det stas å invitere til hjemmekamp på den nye arenaen igjen. En arena Isnes og co ønsker å gjøre til et vanskelig sted å komme for motstanderne i OBOS-ligaen. 

- Vi trives som sagt veldig godt på Ekeberg både når det gjelder treninger og kamper. KFUM skal kjenne at A-laget lever tett oppå klubben. Der er vi igjen nå og det er positivt, sier hovedtrener Jørgen Isnes til Kåffa.no.

Etter seieren mot Raufoss takket hovedtreneren alle i klubben som har bidratt til at den nye arenaen ble klar til kamp forrige uke. Han føler at klubben nå står samlet og klare til å møte en tøff høst i OBOS-ligaen.

- Det har vært fantastisk å være tilbake å kjenne på nærheten til egen klubb igjen.

— Jørgen Isnes

- Det har vært fantastisk å være tilbake å kjenne på nærheten til egen klubb igjen. Det er en herlig bane med fasiliteter som stadig blir bedre. Nå er det på tide å vise at på Ekeberg, der eier vi, sier Isnes.

Store endringer
Mandagens motstander er en klubb vi kjenner godt til fra 2019. Hele tre oppgjør ble det mot heltene fra sørlandet for to år siden. Tap på hjemmebane tidlig i sesongen(1-2), en meget solid bortekamp på Sør-Arena (0-0) og til slutt en knepen Start-seier på Intility, som sendte de gule og sorte til Eliteserien (0-1). 

Mye har skjedd i Kristiansand siden da. Nedrykk, en turbulent sesongstart og bytte av trener, for å nevne det viktigste. 

Unge Sindre Tjelmeland er mannen som nå skal prøve å gjenreise den gamle storheten. For kun få uker siden tapte 31-åringen 4-0 mot nettopp KFUM. Da som trener for Ull/Kisa. 

Isnes bruker ikke altfor mye energi på motstanderens trenerbytte, men presiserer at han, resten av trenerteamet og spillergruppa er godt forberedt på hva man møter i morgendagens kamp.

- Vi gjør våre vanlige forberedelser til kamp med å se på flere av Start sine kamper i år. Start har lagt om spillestilen, det er ikke noe å lure på. De har andre spillertyper enn Ull/Kisa, med andre styrker og svakheter. Vi ser etter hvordan vi kan kneble dem både defensivt og offensivt, forteller KFUM-treneren.

- Det er vanlig prosedyre uansett om det er Tjelmeland eller Hardarsson på trenerbenken. Det viktigste er uansett at vi får satt vårt eget spill, uansett hvem vi møter, legger han til.

Tett kampprogram
Kampene kommer tett med både midtukerunder og NM like rundt hjørnet. Isnes forsikrer oss uansett om at det legges ned kvalitet på treningsfeltet:

- Med én uke siden sist kamp, har vi selvfølgelig fått jobbet med både den defensive og offensive delen av spillet. Det er fint med en hel treningsuke, men samtidig elsker vi at kampene kommer tett. Det er kampene, og spesielt disse type kampene vi lever for, forteller hovedtreneren. 

Vi håper å se mange KFUM-kamerater på arenaen i morgendagens kamp. Bli med å lag en fin ramme rundt kampen som også er rundens hovedkamp på Eurosport/Dplay.

Billletter kan du få kjøpt her. 

LES OGSÅ:
- Det blir for mye Hawaii
- 3-3-0 på siste seks lar seg høre
- For en deilig kveld!

Annonse fra Obos-ligaen: