For en deilig kveld!

Temperaturen var høy, det ble hett foran eget mål, men til slutt kunne vi juble for tre poeng.

KFUM-RAUFOSS 3-2 (0-1). Det er lagt ned usannsynlig mange timer - fra ansatte og frivillige - for å få i stand vår nye hjemmearena på Ekeberg.

I ettermiddag fikk de som fortjent.

På en nydelig sommerkveld tok vi alle tre poengene da vi hadde besøk av Raufoss. Seieren kom etter to nydelige angrep tidlig i andre omgang.

Før pause scoret Raufoss omgangens eneste mål, kort tid før pause. Tidlig i omgangen hadde lagene hver sine gode sjanser, men uten å finne veien til nettmaskene. Som vanlig - og ventet - fikk publikum se en jevnspilt kamp mellom disse to lagene.

To tidlige mål
Etter hvilen åpnet imidlertid hjemmelaget best.

Først utliknet KFUM da det kun var spilt 26 sekunder av den andre omgangen. Tore fosset nedover på høyresiden og slo inn til Alagie som fikk æren av å score vårt første mål i de nye nettene.

Ti minutter senere raidet vi opp et nytt mønsterangrep. Denne gangen på venstre. Og denne gangen var Lindquist nest sist og Tore sistemann på ballen.

I perioden som fulgte styrte KFUM mye av spillet, men klarte ikke å punktere kampen.

Etter en forrykende start på omgangen ble vi presset tilbake. De gule skapte flere store sjanser, men det var en slik kveld der vi hadde flaksen med oss - og var dyktige og oppofrende foran eget mål.

Enten sto en av våre gode stoppere i veien eller så var Knut på sedvanlig jobb mellom stengene.

Taaje i begge ender
Fem minutter før slutt presset innbytter Juba fram et hjørnespark. Corneren ble hengt opp foran mål, der steg Taaje til værs og stanget inn 3-1.

Så vet vi godt at kampene mot Raufoss aldri er slutt før dommeren har tatt sin siste blås. Ingen har vel glemt snøkampen på Toten før jul der vi kjempet om en kvalik til siste slutt,

På overtid reduserte Raufoss til 3-2.

Etter hektiske sluttminutter kunne vi tørke bort svetten, finne fram smilet og juble for tre poeng. Seks på rad uten tap - og årets tredje seier.

Allerede mandag venter en ny go'bit: Fredrikstad på bortebane.