- 3-3-0 på siste seks lar seg høre

Et KFUM-lag med selvtillit og lite skader gleder seg til kamp i Fredrikstad.

Mandag venter en av borte-høydepunktene i årets OBOS-liga. Tur til Fredrikstad og møte med et FFK-lag som har fått opp fotballfeberen i Plankebyen gjennom god poengfangst på starten av sesongen.

Etter en pangstart har ikke laget vunnet på siste fem og er nå rett over KFUM på tabellen etter våre seks strake uten tap.

- Fredrikstad har spilt på den energien de hadde i fjor. Det er et lag som liker å presse høyt. De er aggressive og spiller en retningsbestemt fotball, sier KFUM-trener Jørgen Isnes.

- For å få med oss noe fra denne kampen, blir det viktig at vi er gode med ball selv og finner perioder hvor Fredrikstad blir utålmodige. Gjennomgangsmelodien når vi er gode, er variasjonen i spillet vårt både offensivt og defensivt. 3-3-0 på de seks siste lar seg høre i OBOS. Ikke veldig mange som er så stabile i resultatene i denne serien.

I tillegg til en fin rekke av kamper uten tap, kan Isnes glede seg over en tropp der skadesituasjonen ser stadig bedre ut. Sist var både Sortevik og Rasch tilbake i startoppstillingen, og Lindquist gjorde et solid innhopp.

- David har fått seg en strekk i ryggen, men er nok klar til Start-kampen. Ellers ser det bedre og bedre ut med tanke på skadesituasjonen, sier Isnes.

Når denne runden er spilt, er årets liga en tredel på vei. For de som skulle være i tvil; denne ligaen kommer til å leve helt inn. Ved inngangen til den 10. runden er det fire poeng fra Eliteserie-kvalik til PostNord-plass 2022.

- De som mener at OBOS-tabellen setter seg etter en tredel må ta en evaluering til. Den setter seg to runder før slutt. Det erfarte vi i fjor, sier Isnes med et smil.

Dagens kamp mot Fredrikstad ser du på Discovery+ kl. 18. Husk for øvrig å legge inn ditt OBOS-tips før runden blåses i gang.

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter