- Kunne ikke bedt om noe mer

En god prestasjon mot Viking rett før hjemreise toppet et godt opphold i Spania for Johs og co.

VIKING-KFUM 1-2 (0-1). - Jeg er veldig fornøyd og kunne ikke bedt om noe mer, sier Johs på spørsmål om hvordan han vil oppsummere kamp mot Viking og oppholdet i Spania som helhet.

Han snakket om at resultatet var underordnet god prestasjon i inngangen til Viking-kampen. Når han fikk begge deler, ble det den perfekte avslutningen på de to ukene på spansk jord.

Han visste det var et knepp eller to opp, opp til det nivået som må forventes i Eliteserien, men til tross for en del tunge bein etter en lang og intens treningsleir så hang vi godt med.

- Det var tøft, med høy intensitet, og vi kjente på nivået, men samtidig viser vi at har kvalitetene når vi får ro i eget spill og så har vi x-faktoren som trengs. Vi skaper tross alt de største sjansene gjennom kampen, sier Johannes Moesgaard.

Simen og Nosa
Simen scoret igjen, da han avsluttet et klasseangrep der fikst småpasningsspill sendte han alene med keeper. Etter at Viking utliknet etter pause, gjorde Nosa elegant scoringsjobb på forarbeidet fra Sverre. Og i sluttminuttene kunne både Lassen og gjestespiller Semmen fikset en større seier.

Kåffa-treneren er meget fornøyd med innstilling. Måten de forsvarer seg på, og modenheten gjennomgående.

- Vi står i det, og Viking skaper ikke all verden. Vi gjør gode valg og holder det oppe kampen gjennom. Vi har en del gode overganger, men samtidig er vi litt unøyaktige med ball. Vi blir litt stressa, men dette tror jeg handler om å bli vant til nivå og tempo, sier Johs.

Sarpsborg neste
Han skryter av hele laget, og mener det leveres jevnt over på et solid nivå, men trekker gjerne fram et par navn.

- Nosa! Vi ser hva han har 1v1 offensivt, men i dag har jeg også lyst til å skryte av arbeidskraften han har defensivt. Veldig lovende! I tillegg synes jeg Lassen er god etter at han kommer inn. Han viser tydelig at han vil være med, sier Johs.

I dag setter gutta seg på flyet med timesvis av trening i beina og gode svar fra to solide treningskamper. Og det er ikke akkurat vinterferie som venter. Det er det ikke tid til når seriestart ligger bare halvannen måned foran i løypa.

Mandag er gutta å se på feltet på Ekeberg igjen og fredag spiller laget ny treningskamp, mot Sarpsborg 08 i Sarpsborg.

LES OGSÅ:
Nye glimt fra Nosa
Robin: - En solid kamp

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter