- En solid kamp av oss

Robin oppsummerer Viking-kampen og oppholdet i Spania.

VIKING-KFUM 1-2 (0-1). KFUM vant i ettermiddag 2-1 i treningskampen mot Viking på Marbella.

Simen Hestnes ga oss ledelsen etter prima Kåffa-spill midtveis i første omgang. Siddisene utliknet ved kaptein Zlatko Tripic i andre omgang, men KFUM-gutta slo tilbake med en lekker Nosa-scoring, og i sluttminuttene var vi nære på å putte på både én og to ganger.

- Jeg synes det er en solid kamp av oss. Viking har mest ball, men vi ligger fint i det defensive og slipper til lite. Og når vi først kommer fremover er det fine tendenser i angrepsspillet vårt, og vi skaper de største sjansene alt i alt, oppsummerer Robin Rasch.

Frispilling har stått som et fokusområdet i Spania. Her mener kapteinen at det fortsatt er en del å jobbe med slik at de kan eie ballen mer enn de har klart under kampene her nede.

Klart på plussiden i dag er det at Viking ikke klarer å skape all verden i siste fase av kampen.

- Jeg er veldig fornøyd med hvor lite vi slipper til av sjanser. Selv mot slutten av kampen så blir det aldri et skikkelig trykk mot oss, så fornøyd med det. Og så er det et steg opp slik at det krever litt ekstra av oss alle om vi skal klare å spille av et høyt press oftere, på samme måte som vi har gjort de siste sesongene, sier Rasch.

Nå er treningsoppholdet i Spania over. Lørdag drar de hjemover og mandag er de tilbake på feltet på Ekeberg.

- Vi har fått trent bra her nede, og ingen nye skader som jeg vet om, og det er alltid positivt å ta med seg når man er på slike turer, melder Robin.

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter