Johs er med videre

Viktig mann for å sikre videre utvikling - for lag og klubb.

Uka startet med en deilig seier på Raufoss og en historisk poengrekord.

I dag kan vi også offentliggjøre en signering som lover godt for det som ligger foran oss - både på kort og lang sikt:

Johannes Moesgaard har nemlig skrevet under på en ny treårsavtale med klubben.

Isnes-assistenten kom til Ekeberg høsten 2020, fra en lang trenerkarriere i VIF-systemet. Nå har han funnet seg godt til rette i KFUM – og har derfor bestemt seg for å forlenge oppholdet.

- En stor del av dette ligger i en spennende, ambisiøs og hardt arbeidende spillergruppe. I tillegg til et meget godt trenerteam og støtteapparat, hvor jeg får ta godt med plass både på feltet og utenfor, sier «Johs».

Ambisjoner
Det er ingen tvil om at assistenten har sin del av æren for at laget er inne i tidenes KFUM-sesong i tidenes OBOS-liga. Og han har ambisjoner om å ta det et steg videre – både på klubb, lag og egne vegne.

- Jeg føler meg veldig ønsket av alle i og rundt klubben, noe som også gir meg energi til videre hardt arbeid for å utvikle lag og klubb. For min egen del så er jeg fortsatt i god utvikling som trener, og blir utfordret daglig av både kolleger og spillere. Ambisjonen min er absolutt å være hovedtrener en dag, men alt til sin tid og når den muligheten kommer, så skal jeg være best mulig rustet.

Han opplever at han er del av en klubb i utvikling, og med et fortsatt uforløst potensial.

- Siden jeg kom til klubben, har jeg merket et klart og tydelig ønske om stadig å ta nye steg i toppfotballsatsingen fra klubben sin side. Ikke bare a-lag, men også nedover i ungdomsfotballen. Jeg mener KFUM også skal være en plass hvor vi utvikler unge, talentfulle spillere som kan ta plass på klubbens a-lag med tid, og gjerne også videre ut til enda større arenaer. Med stadionutbygging og en stadig økning av ansatte i klubb rundt fotballfaget er vi bak Vålerenga en åpenbar plass å velge for nettopp disse spillerne, mener Moesgaard.

Ettertraktet mann
Hovedtrener Isnes er veldig fornøyd med at han får med seg «Johs» videre.

- Dette er en kvalitetssignering for lag og klubb. Johs er en ettertraktet trener, men velger å bli med videre. Det sier litt om at dette er et bra sted å være. Johs er en suveren sparringspartner. Han utfordrer meg der det trengs, støtter meg og ikke minst er han veldig god på felt og med spillergruppa, sier Isnes.

Annonse fra Obos-ligaen: