- Den beste sesongen i Kåffas historie

Stolt Isnes etter triumfen på Toten.

RAUFOSS-KFUM 0-3 (0-1). Den seieren smakte! Ikke bare var det første OBOS-seier på Raufoss. Kvelden ble også en historisk markering ved at vi slo poengrekorden fra 2019-sesongen.

I dag kunne tre nye poeng settes i OBOS-banken, noe som gjør at vi er oppe i 49 poeng (endte på 48 i 2019).

- Jeg er stolt av at gutta leverer den beste sesongen i Kåffas historie noensinne, i det som mange før sesongen omtalte som tidenes OBOS-selskap, sier trener Jørgen Isnes.

Han legger ikke skjul på at han var sugen på å endelig få en triumf på Toten. Prestasjonen ble ikke noe mindre av at nye spillere steppet opp og tok ansvar i det de visste ville bli en vanskelig. Visekapteinene Rasch og Dodou var ute, og Hammer måtte overlate kapteinsbindet til Nunez, som igjen ga det til Stavrum da han kom inn siste tjue.

- Man må bare elske måten gutta kastet seg inn i blokker og situasjoner i 2.omgang. I dag viste gutta, utover kampen, energisk karakter i spillet. Da vinner man fotballkamper, sier Isnes.

Raufoss hadde sine sjanser i første omgang, men en ny smultring satte ekstra smak på triumfen.

- Etter en tung periode med mange innslupne mål, har vi nå holdt nullen i to kamper. Kanskje litt heldig i 1.omgang i dag, men gutta ofra seg på en ypperlig måte når det blåste som verst. Gutta slår alltid tilbake, sier Isnes.

Laget ligger nå på 3. plass. Direkteplassen er fortsatt mulig i teorien, men uansett er det stor forskjell på de ulike kvalikplassene med tanke på reisen videre utover senhøsten.

Nå kommer Blink på besøk lørdag, før turen går til Brann stadion i siste serierunde.

- Det er en supermotivert gjeng til å legge ned samme innsats foran et forhåpentligvis sulten Kåffa-familie på Ekeberg lørdag. Gutta fortjener mye folk.
 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter