- Jeg er veldig fornøyd med stallen

Isnes om utsettelsene, troppen og treningene opp mot seriestart.

- Akkurat nå er hovedfokuset å få så mange som mulig klare til seriestart og ikke minst få nok storbaneøkter og helhet. Det har vært den største utfordringen vi har hatt, sier Jørgen Isnes til Kåffa.no.

Det er dessverre en skadepreget tropp som trener i disse dager. I år som i fjor er det flere spillere enn ønsket som er ute med skader, men Isnes er som vanlig positiv.

- Jeg er veldig fornøyd med stallen. Den består av dobbel dekning i alle posisjoner. Den innehar spillere som har vært med lenge på høyt nivå, spillere som har sine beste sesonger foran seg og ikke minst nye sultne unggutter, sier han og fortsetter:

- Skadelisten er lang, men heldigvis blir den mindre og mindre (krysser fingrene) jo nærmere vi kommer sesongen. Noen har vært mer uheldig enn andre, og det er lite som går igjen i de ulike skadene.

- Nå må vi bli kvitt driten
Kåffa skulle egentlig hatt sitt startskudd for OBOS-Ligaen 2021 6. april borte mot Jerv, men 11. mars kom beskjeden om at seriestarten har blitt utsatt til 1. mai-helgen.

- Selv om vi gledet oss til seriestart i tidlig april og krysset fingrene for det, så passet det oss nokså bra at det ble flyttet. I Oslo og omegn så er smittetrykket stort. Nå må vi bli kvitt driten og bli vaksinert, sier Isnes.

Og den sjarmerende hovedtreneren ser lyst på at han får lost laget sitt gjennom litt flere treninger, og forhåpentligvis noen treningskamper, før det braker løs:

- Nå er det syv uker til seriestart og vi trener nå godt inn mot påskeuka. Da tar vi noen få dager helt off, så kjører vi på i påskedagene igjen og inn mot forhåpentligvis første treningskamp som blir rett over påsken. Vi vet at slik planlegging kan endres veldig raskt gjennom slik samfunnet er nå, men det er i hvert fall utgangspunktet vårt.

- Vi har nå avtalt fire treningskamper, to obos- og to eliteserielag, men vi avventer med å gå ut med både motstander og tidspunkt. Vi krysser fingrene for at vi holder oss unna smitte, karantene, ventekarantene og skader inn mot seriestarten. Da tror jeg vi skal stå godt rustet denne sesongen også.

KFUM har enda ikke spilt en eneste treningskamp, selv om de etter planen skulle ha møtt FFK, Sarpsborg 08, Nordstrand, HamKam og Ull/Kisa. 

- Treningskamper blir planlagt i disse dager og vi tar utgangspunkt i at det blir lov etter påske. Men i disse tider må vi være løsningsorienterte. Det har klubb, spillere og trenere gjort så til de grader.

Årets KFUM-stall:
Keepere:
 Knut-André Søyland Skjærstein, Alexander Pedersen Hurlen og Jonathan Aadlandsvik.

Backer: Keivan Ghaedamini, Fredrik Kristensen Dahl, Dadi Dodou Gaye, Christopher Lindquist og Aksel Baran. 

Stoppere: Jørgen Hammer, Jacob Stubberud, Jesper Taaje og Aaron Kiil Olsen.

Midtbanespillere: Stian Sortevik, Robin Rasch, Tore André Sørås, Daniel Fredheim Holm, Mohammed Mahnin, Remi André Svindland, Håkon Stavrum, Vegard Holsæther og Rahul Sharma.

Angrepsspillere: David Tavakoli, Alagie Sanyang, Juba Moula, Philip Romsaas, Håkon Helland Hoseth og Bilal Njie.

LES OGSÅ:
- Vil vise meg fra en enda bedre side
- Forstår at seriestarten flyttes
- Kler oss og OBOS

Annonse fra Obos-ligaen: