- Vil vise meg fra en enda bedre side

Bilal Njie snuste på retur til Eliteserien, men gleder seg over ny kontrakt med KFUM.

Holmlia-gutten Bilal Njie kom fra Odd til KFUM i fjor høst. Nå er det klart at 22-åringen har bundet seg til Kåffa fram til sommeren 2022.

- Jeg er veldig glad for at det gikk i orden med KFUM. Jeg begynte på noe her i fjor som jeg vil bygge videre på. Det har vært konkret interesse fra Eliteserien, men når det ikke stemte, så var jeg ikke i tvil om at det ble KFUM videre, sier Bilal.

Den lynhurtige kantspilleren gikk tidlig i tenåra til Vålerenga. Der gikk han gradene og fikk sin debut i Eliteserien for VIF høsten 2017. Noen måneder senere signerte han for Odd. Etter 42 kamper for telemarkingene flyttet han altså tilbake til hovedstaden i fjor høst.

Tre scoringer
I fjor noterte han seg for tre mål på elleve KFUM-kamper. Glimtvis viste han hvorfor han har vært på det øverste nivået. Med teknikk og en fotrapphet som er tøff å matche.

- Selv om jeg hadde gode kamper, så var det ikke stabilt nok. Inn mot en ny sesong er det et klart mål å kunne bidra med mer mål og målpoeng. Jeg vil vise meg fra en enda bedre side. Jeg skal sørge for at jeg er en giftigere spiller når vi kommer til årets seriestart, sier Bilal.

Det er musikk i ørene til trener Isnes:

- Bilal har et råpotensiale som kan høre hjemme på et høyere nivå, og vi håper å kunne få det frem i årets sesong. Med Bilal på plass kan vi bli enda mer uforutsigbare i det offensive spillet vårt. Vi så i fjor at han ga oss fart, gjennombruddskraft og 1-vs-1-ferdigheter.  

- Råsterk stall
Selv ser Bilal konturene av et lag som skal være med å kjempe i toppen.

Jeg synes stallen ser råsterk ut.

— Bilal Njie
- At også Stian og Robin den siste tiden har bestemt seg for å bli med videre, var et veldig viktig signal. Et signal om at vi ikke var fornøyd med fjorårets plassering. Jeg synes stallen ser råsterk ut og nå handler det om å følge opp den gode avslutningen vi hadde i fjor. Da handler det nå i første omgang om å gjøre en god jobb på feltet.

Selv må han vente et par uker før han er i gang igjen for fullt. En liten ryggskade har gjort at han må ta det litt med ro.

- Med Bilal på plass er vi snart dekket opp offensivt, men det kan komme nok en signering i frontleddet. Vi ønsker oss enda mer fart og råskap, i tillegg til det vi har nå, sier Isnes.
 

BILAL NJIE

  • Født: 13. juni 1998

  • Posisjon: Venstre kant

  • Tidligere klubber: Holmlia, VIF, Odd

  • 39 kamper i Eliteserien, 3 mål

  • 11 kamper for KFUM, 3 mål

  • Aktuell: Signert kontrakt med KFUM til sommeren 2022

Annonse fra Obos-ligaen: