- Jeg er klar om det trengs mot Glimt

Spisskometen Semmen signerte KFUM-kontrakten som gjør han klar for eliteseriespill.

KFUMs reise mot toppen av norsk fotball framstilles av mange som en "askeladdenhistorie". Her kommer en historie til som virkelig fortjener den merkelappen:

For rett før klokka 21 i går kveld, kom en smilende Niclas Schjøth Semmen inn på trenerkontoret og fikk en god klem av Daniel Fredheim Holm.

Endelig var det i boks. Proffkontrakten som Drøbak-gutten har jobbet knallhardt for. Målrettet - og med mål i blikket.

Han signerte en amatørkontrakt med klubben tidligere i år, men nå er han inne i varmen og aktuell for spill i Eliteserien.

- Jeg skulle gjerne sett at det skjedde før, og håpet at det skjedde før, men nå har jeg fått trent godt de siste ukene og nå føler jeg meg klar, sier Semmen.

Kort spisskarriere
De som har vært på KFUM-trening de siste ukene har sett hva som var i gjære. Skuddfoten har vært betydelig heitere enn juliværet på Ekeberg.

Og med spillere ut - og skader på andre - åpnet muligheten seg for 21-åringen som har en kometkarriere som spiss.

Før 2023-sesongen hadde han aldri spilt spiss, men i oppkjøringen ble han flyttet fram fra sin indreløperposisjon i Drøbak/Frogn-laget.

Det skulle vise seg å være en fulltreffer både for trener og spiller.

Han leverte 39 mål på 22 kamper! Men det var tross alt på nivå fem, og de fleste tenkte at det var et stykke fram for spill på øverste nivå.

Men slik tenkte ikke en offensiv Semmen.

For KFUM-rekruttene har han i år dunket inn 10 mål på sju kamper, og nå er han klar for å gjøre det han liker aller best i Eliteserien.

- Denne dagen har jeg ventet på. Utrolig motiverende, og noe jeg har jobbet for lenge, sier Semmen med et smil.

Kontrakt ut 2025
Mens Nosa fikk sin Mechelen-debut i går kveld, med en praktfull målgivende etter noen minutter på banen, sier ikke vår nye offensive ressurs nei takk til å innta Nosa-posisjonen når vi skal prøve oss mot ligaleder Glimt.

- Alt kan skje. Jeg er klar om det trengs. Det finnes ikke et kulere lag enn KFUM å spille for i Eliteserien. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg nå blir del av det for fullt og er takknemlig for den fantastisk jobben som er gjort rundt for meg at jeg nå skal kunne ta det neste steget. En debut mot Glimt, på et fullsatt KFUM Arena, ville vært en drøm, avslutter Semmen.

Han har signert en kontrakt med KFUM som strekker seg ut 2025. Vi gleder oss til å se deg i aksjon, Niclas!

Her leser du mer om dagens sak mot Glimt.

<em>Under et døgn før en av de største kampene som er spilt på KFUM Arena, fikk disse gutta signert papirene som gjør Semmen klar for spill i Eliteserien.</em>
Under et døgn før en av de største kampene som er spilt på KFUM Arena, fikk disse gutta signert papirene som gjør Semmen klar for spill i Eliteserien.


 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter