Hentes til Kåffa fra nivå 5

Spisskomet sikter seg inn mot Eliteserien i løpet av året.

Det er ikke bare på banen det går fort med 21 år gamle Niclas Schjøth Semmen. Også på karrierestigen har det gått unna det siste året.

For bare et år siden ble Semmen omskolert fra indreløper til spiss i fjerdedivisjonsklubben Drøbak/Frogn. Etter 39 mål på 22 kamper(!) i den røde drakta var det flere klubber som noterte seg navnet på blokka. 

Nå er det klart at han selv har satt navnet sitt nederst på papiret som betyr at han er KFUM-spiller.

Sterkt målsnitt
Han trente først så vidt med KFUM i oktober, og har vært med i treningsarbeidet på Ekeberg siden nyttår og har figurert i treningskamper denne vinteren, blant annet med innhopp mot Aalborg og Viking i Spania.

- Niclas er en veldig spennende spiller som kommer hit med et utrolig målsnitt. Vi har stor tro på Niclas, selv om det nok er en vei fram til spill i Eliteserien, men jeg tror absolutt at det kan skje en dag. Vi vil forsøke å legge til rette for at han med sine kvaliteter og sine ambisjoner skal kunne ta stegene her sammen med oss, sier sportssjef Daniel Fredheim Holm. 

Ambisiøs
21-åringen som har vokst opp i DFI kommer til KFUM med en sult og store ambisjoner om å vise seg fram i Kåffa-drakt, først på rekruttlaget og etter hvert blant våre beste menn.- Jeg har stor tro på at jeg skal ta nivået. Jeg har hatt fine samtaler med trenerteamet, og både jeg personlig og de tror at dette er noe jeg skal få til med tålmodighet og hardt arbeid. Ambisjonen min er å være aktuell for noen innhopp i Eliteserien i år, sier Semmen.

Han er takknemlig for mottakelsen og muligheten han har fått i KFUM. 

- Det er selvsagt et stort hopp på mange måter å komme hit fra Drøbak/Frogn, men jeg har kommet godt inni det, med gode lagkamerater og har alltid hatt et ønske om og hatt i mitt eget hode at jeg en dag skulle være på dette nivået, sier Semmen.

Vi ønsker spissen lykke til med sesongen og håper reisen fra nivå fem kan ende på øverste nivå i løpet av 2024! 

semmen1.jpg
Semmen på løp i treningskampen mot Aalborg i Spania. 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter