- Har fortsatt troen på dette prosjektet

Jørgen Hammer er ikke ferdig med Kåffa - heldigvis...

Signaturen til Jørgen Paulov Hammer sto høyt på ønskelista til jul for alle KFUM-supportere. Denne uka ble ønsket innfridd da midtstopperbautaen undertegnet en kontrakt for 2021-sesongen.

- Jeg har valgt å ta et år til for å bidra og bli med på det prosjektet som jeg har vært del av en god stund, og jeg har fortsatt troen på dette prosjektet, sier Jørgen.

29-åringen, med fortid i Stabæk og Start, kom til KFUM før 2016-sesongen. De to siste sesongene har han defintivt vært blant lagets beste spillere. I år har han sammen med midtstopperkollega Mansour vært en viktig brikke i en sesong der vi tidvis har slitt med å få sving på vårt offensive spill.

- Sesongen har vært god for min del. Jeg har likt å spille mange kamper på få uker, selv om det til tider har vært belastende. For lagets del har det gått litt i bølgedaler.  Likevel har det vært sterkt å hente såpass mange poeng tross varierende spill, sier Hammer.

Han mistet dessverre de siste kampene på grunn av ankelskaden han pårdro seg. Nå ser han imidlertid fram mot en ny sesong i KFUM-drakt.

- Nå satser jeg på å komme godt i gang med opptreningen rett over nyttår. Foreløpig er alle svarene positive, og det tyder godt, sier Hammer.

Trener-Jørgen jubler over at Stopper-Jørgen blir å regne med også i 2021.

- Hammer har hatt en bunnsolid sesong. En bauta bak der. Han er en leder, men på sin måte. Blant annet gjennom viktig mesterlære ute på feltet. Han er en viktig brikke i den videre utviklingen av lag og klubb, sier Isnes.

Les også:
Vegard (17) opp i a-stallen
Moesgaard blir med videre
 

Annonse fra Obos-ligaen: