Vegard (17) opp i a-stallen

- Stort å få denne sjansen, sier Vegard.

Vegard Holsæther fikk sin a-lagsdebut i treningskamp mot Notodden tidlig i 2020. I en periode trente han jevnt med a-laget og har kamper på benken i OBOS-ligaen i år.

Denne uka fikk unggutten en aldri så liten førjulsgave av trener Isnes: Beskjeden om at han er tatt opp i a-stallen.

- Det er veldig stort å bli tatt opp i a-stallen. Det er en fin og profesjonell spillergruppe som jeg kan lære mye av. Jeg ser frem til min egen utvikling på a-laget og er takknemlig for at jeg har fått denne sjansen, sier Vegard.

Mål for 2021 vil være å få debuten i OBOS-ligaen, men han vet utmerket godt at et er mye arbeid som skal gjøres gjennom vinteren for at det skal bli en realitet.

- Jeg må fortsette å legge ned masse arbeid, på og utenfor banen, og ha fokus på å bli litt bedre for hver eneste trening. Det vil være viktig for meg å lære av de mer erfarne spillerne gjennom å spørre og være nysgjerrig, sier 17-åringen.

Trener Isnes har sett hva unggutten har inne.

Vegard hadde en god og lang hospitering i første halvdel av 2020. Han klarte seg godt fysisk og tålte mengden og belastningen, samt at han leverte stabile prestasjoner i treningsarbeidet. Vi kunne tatt han opp allerede da, men syntes det var viktig at han fikk spille med juniorlaget i år, sier KFUM-treneren.

Han håper også at Vegards "opprykk" til a-stallen er en inspirasjon for de mange talentene i klubben.

- Vi titter alltid ned i vår egen avdeling, før vi eventuelt utvider søket. Spillerne må elske fotball, synes det er morsomt og ikke minst dedikere tiden sin til det. I dagens toppfotball kreves det at det trenes godt - og mye. Spillerne må ha et ønske om å bli  bedre, samtidig som en setter laget høyt, sier Isnes.

Vi ønsker Vegard lykke til!

Annonse fra Obos-ligaen: