Moesgaard blir med videre

Viktig trenersignering - ikke minst for unge Kåffa-spillere.

Johannes Moesgaard kom inn i a-lagets trenerteam i siste del av sesongen. Nå er det klart at den erfarne treneren og spillerutvikleren er knyttet til klubben i ytterligere to sesonger.

- Vi er opptatt av at vi før hver sesong skal tar nye steg for å utvikle a-lagene våre. I så måte er signeringen av Johannes veldig viktig. Han vil i tillegg til å være assistent på a-laget få en spesifikk rolle, sammen med utviklingsavdelingen vår, på individuell spillerutvikling, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.

Moesgaard var del av Vålerenga i nesten 15 år fram til han ga seg der i vinter. Der jobbet han med klubbens største talenter og var også Ronny Deilas assistent.

«Johs» har allerede funnet seg godt til rette på Ekeberg.

- Det er en god energi klubben som gjør at jeg har gledet meg veldig til å gå på jobb. Her er en en ambisiøs, sulten og spennende spillertropp med et profesjonelt og hardtarbeidende støtteapparat. Ellers har jeg bare positive ord å si om klubbledelse, supportere og frivillige, sier Moesgaard.

Han er opprinnelig fra Askim, men har et hjerte som banker hardt for Oslo-fotballen. Nå ser han fram til å foredle lovende Oslo-gutter i hovedstadens nest beste klubb.

Og samtidig bidra til at klubben skal ta et nytt steg:

- Ved hardt arbeid er det meste mulig. Vi skal hele tiden se etter muligheter der klubben kan ta nye steg, på og utenfor banen, - og da er ingenting umulig, sier «Johs».

Han skal jobbe 60 prosent ved siden av studier fram til sommeren og går inn i en full stilling etter det.

Annonse fra Obos-ligaen: