Hammer dunker til med et år til

Jørgen Hammer går inn i en ny KFUM-sesong, med tro om at den beste sesongen ikke er levert, verken av han selv eller laget.

2021 ble langt fra det fotball-året Jørgen Hammer hadde sett for seg. 

I juni måtte han ta en pause etter funn i forbindelse med en hjertesjekk, og etter å ha kjempet seg tilbake og spilt en viktig rolle i noen kamper utpå høsten, måtte han gjennom en operasjon for å fjerne noen skruer fra en tidligere ankeloperasjon.

Kom seg tilbake
Det er derfor ekstra hyggelig å kunne melde at Jørgen blir å se i KFUM-drakt også neste sesong.

Og ikke tro at den tidligere Stabæk- og Start-spilleren mangler motivasjon ved inngangen til 2022-sesongen:

- Motivasjonen min er dels at jeg fremdeles tror at min beste sesong ennå ikke er levert, samt at jeg tror det samme gjelder for lagets del. Jeg føler det er et potensial for å få til enda bedre resultater enn det vi har levert foreløpig, sier 30-åringen til Kåffa.no.

Selv om han helst bare setter en tjukk strek over sesongen for egen del, legger han ikke skjul på at opplevelsene han tross alt fikk, med scoring borte mot Ranheim og solide matcher der han spilte med kapteinsbindet rundt armen, bidro til at han går løs på sin sjette sesong i KFUM-drakt med optimisme. 

- For min egen del har det vært en veldig tøff sesong med mange uforutsette problemstillinger som har satt meg ut av spill. Det er egentlig en sesong som jeg bare helst vil glemme. Men det var helt klart et lyspunkt å få noen matcher, og har absolutt bidratt til at jeg velger å ta en sesong til.

Stress foran TV-skjermen
Hammer har etter hvert en innholdsrik karriere bak seg, men kampene han måtte følge fra sofaen på slutten av årets sesong var verre med tanke på stressmestring enn noen av de 115 KFUM-kampene han har spilt. 

- Det å følge laget under kvaliken var en følelsesmessig berg-og-dal-bane. Det stressnivået jeg hadde under de kampene jeg så på TVen, var høyere enn det jeg har hatt til sammen de siste årene hvor jeg har spilt. Så det er helt klart at jeg heller ønsker å spille de kampene for å unngå det stress nivået!

Vi ser virkelig fram til et nytt år med Jørgen på banen!

Annonse fra Obos-ligaen: