Hammer tar pause fra fotballen

Funn under hjertesjekk setter sesongen på pause for stopperkjempen vår.

Jørgen Hammer var nesten klar fra ankelskaden og så fram til å gjøre comeback for fullt da han fikk beskjeden som gjør at han nå tar seg en pause fra fotballen.

- Under en rutinemessig kontroll før sesongen ble det påvist noe som kunne indikere at jeg hadde en økt risiko for alvorlig hjerterytmeforstyrrelser. Vi sjekket det videre hos eksperter som gjorde de samme funnene. De henviste meg til Rikshospitalet som nå skal ta saken videre. Jeg skal dit i august, og velger dermed ikke å ta unødvendig risiko frem til ting er helt avklart, sier KFUMs stopperveteran og legger til:

- Jeg har følt at jeg har strukket strikken for langt med tanke på risiko, og velger derfor å trappe ned til situasjonen er helt avklart. Men, det er viktig å si at dette er noe som jeg kan bli frisk fra, men da kreves det et inngrep som ikke er så omfattende, men det som tar tid er å få timen til inngrepet.

Vi ønsker Jørgen alt godt! Vi håper selvsagt å se han tilbake på banen, men det viktigste nå er at han får svar på uavklarte spørsmål.  

LUDV9097.jpeg
LAR SKOA LIGGE: Jørgen Hammer har bestemt seg for å ta en pause.

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter