Godkjent start på oppkjøringen

Årets første kamp er unnagjort. En fin gjennomkjøring mot Ull/Kisa.

Første treningskamp: Ull/Kisa-KFUM 1-1. Etter en god andre omgang holdt det til uavgjort for gutta.

Kåffa leverte absolutt en godkjent kamp på Jessheim stadion. Laget jobbet bra sammen og løp mye. Blant gutta som startet kampen var nysigneringen Håkon Helland Hoseth, som fikk en veldig fin debut.

Tøff start for KFUM

Det ble en vanskelig start for KFUM, da Ull/Kisas Kristiansen scoret etter kun 10 minutter. KFUMs nr 11, David Tavakoli dro på seg et unødvendig gult kort kun to minutter etterpå, da han tok tak i nakken til en av motspillerne og dro han over ende.

KFUM hadde fram til da slitt med å få satt spillet sitt og Ull/Kisa hadde ballen store deler av tiden.

Laget tok seg sammen etter målet og satte et høyt press på motstanderne. De kjempet seg til flere gode sjanser, uten at det førte til noe mer enn det. Den største sjansen laget kom til i første omgang var et skudd fra skrått hold, som kaptein Sortevik satte rett utenfor stolpen.

Det var tydelig på begge lag at det er lenge siden siste kamp. Begge lag hadde flere dårlige berøringer og et par stygge taklinger.

Gutta gikk til pause med 1-0 mot seg.

Drømmestart

KFUM kom ut i andre omgang fulle av energi og satte stort press på motstanderne.

Det ble en drømmestart på andre omgang da de rød-hvite da nysigneringen, Håkon Helland Hoseth, mottok en fantastisk pasning fra høyreback, Tobias Collett. Hoseth satte ballen pent inn i nettet bak keeperen, kun ett minutt ut i omgangen.

Isnes foretok også flere bytter fra første til andre omgang, blant byttene; høyrekant Yannis Moula byttet ut mot lillebror, Juba Moula.

Kampen utviklet seg stadig i KFUM sin favør, uten at det resulterte i det helt store. Gutta kjempet seg til flere gode sjanser og spilte godt sammen.

Flere fikk sjansen

Etter 55 minutter spill måtte Tore André Sørås gå av banen med en kjenning i kneet, da kom Marius Brevig inn på venstre back og Hoseth ble flyttet opp på midtbanen.

Isnes utførte to bytter til ved 74 minutter spilt, og satte inn to av de yngre spillerne i stallen.

Kampen avsluttet etter 90 minutter spill med resultatet 1-1. Laget gjennomførte en godkjent kamp, med mye lovende spill. I andre omgang var det spesielt mange gode involveringer fra gutta.

Neste prøvelse er lørdag 1. februar på KFUM Arena mot Fredrikstad. Vel møtt!