Hoseth til KFUM

- Passer perfekt inn hos oss, sier Isnes.

Ønsk velkommen en ny Kåffa-gutt: Håkon Helland Hoseth!

Har du fulgt med litt på norsk fotball, er både Helland og Hoseth navn som klinger brukbart. Når du heter Håkon Helland Hoseth, skulle det derfor kanskje bare mangle at du ble en habil fotballspiller.

Vår nye mann, som for øvrig ikke er i slekt med Magne Hoseth (nå Kristiansund-assistenttrener), men er tremenning med RBK-profil Pål Andre Helland, er 20 år og kommer til oss fra Ullern.

- Han er ung, hardtarbeidende og fremadstormende, og passer perfekt inn hos oss, sier Jørgen Isnes om spilleren som er født i 1999.

KFUM-treneren har rukket å gjøre seg kjent med Håkon, og Håkon har gjort seg kjent på KFUM Arena i og med at han trente med laget en gang i uka i en periode i høst.

- Vi får inn enda en treningsivrig Oslo-gutt. Han er godt skolert i Ullern, som har en spillestil som minner mye om den vi har. På treninger har han vist hva han har i seg, og han fant fort relasjon til de andre i spillet, uansett hvor han spilte på trening.

Unggutten kan bekle flere posisjoner, men har vært mest midtbanemann i Ullern.

- Jeg er veldig glad for den muligheten jeg nå har fått. Jeg har jobbet hardt for det, og gleder meg veldig, sier Håkon til Kåffa.no.

Han beskriver seg selv som en anvendelig spiller, som er god i nærspillet, er teknisk god og trygg i pasningsspillet.

- Jeg har hatt en veldig fin tid i Ullern, med noen fine sesonger på a-laget, og er nå klar til å ta det neste steget. Jeg har lært meg å kjenne spillergruppa som veldig hyggelig og en gruppe som er svært gode teknisk og taktisk, sier 20-åringen som står oppført med 97 kamper og 7 mål på Ullerns a-lag.

Håkon har signert en avtale som knytter han til klubben ut 2022.

  • Ellers kan det meldes om at vår gode keeper Knut André Skjærstein er på noen dagers prøvespill i Eliteserie-klubben Aalesund. – Etter en strålende sesong i fjor, synes vi at Knut fortjener denne muligheten, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.
Annonse fra Obos-ligaen: