- Blir spennende å se de nye i kamp

Kaptein Sortevik gleder seg til årets første kamp. Fredag mot Ull/Kisa.
Se intervju med kaptein Sortevik over!

Kåffa spiller fredag kveld sesongens første treningskamp mot Ull/Kisa på Jessheim stadion. Guttene hadde siste trening før kamp torsdag kveld, og kaptein Stian Sortevik gleder seg til å starte på kampprogrammet.

- Det er morsommere å spille kamper enn å trene, og jeg tror det er en gjeng som gleder seg veldig. Jeg har ikke alt for store forventninger til kampen, ting må sette seg litt, og vi har fått inn et par nye spillere, sier KFUM-kapteinen.

To nye med
Sortevik forteller at det ikke er noem krise om ikke alt sitter som det skal i morgen, han utdyper at det er fint for laget å få en gjennomkjøring og la kroppene få kjenne på en kamp igjen. Han forventer at ting vil komme på plass litt etter litt og ser frem til å komme i gang.

Klubben har i overgangsvinduet forsterket seg med både Håkon Helland Hoseth fra Ullern og Alagie Sanyang fra Moss.

- Vi ser at innkjøringen av de nye spillerne har gått bra. Det er tydelig at de har gode ferdigheter begge to. Det blir spennende å se de i kamper, de har levert veldig bra på trening, så jeg gleder meg til å se de i match, forteller Sortevik.

Sortevik sier at han føler seg så klar som han kan være til å være i slutten av januar. Han legger ved at han er fornøyd med lagets prestasjon på treningene og at det er tydelig at alle har holdt seg i form i ferien.

Stor tro på 2020
Kåffa hadde en drømmesesong i fjor, med playoff-spill og 4. plass i OBOS-ligaen. Laget har store forventninger til hva denne sesongen kan bringe.

- Jeg har absolutt tro på at vi kan få til en like bra sesong som i fjor, om ikke enda bedre. Jeg tror vi kommer til å være enda bedre i år hvis vi gjør ting like profesjonelt og ordentlig som i fjor.

Suksesstreneren Jørgen Isnes gleder seg til å komme i gang med sesongen og se hva laget kan levere i morgen.

- Jeg forventer at gutta skal løpe mye i morgen, duellere godt og sørge for at "attituden" kommer på plass allerede i første kamp. Det andre kommer litt av seg selv utover i sesongen og oppkjøringen, sier Isnes.

Isnes forteller at de har hatt fokus på intensitet og å trene godt og hardt nå de to første ukene. Han legger ved at de har jobbet litt med press-spill og gjenvinning, og han er fornøyd med intensiteten på treningene nå de to første ukene.

Begge de to nye signeringene til Kåffa vil være i kamptroppen i morgen mot Ull/Kisa.

Kan vi forvente å se de to nye signeringene i morgen?

- Alagie har vært med oss de to siste ukene og Håkon har vært med oss før, så det er to spillere som kjenner godt til hvordan vi vil spille. Så begge vil bli å se på kampen i morgen, så det blir veldig fint, forteller Isnes.

Utfordrende arena
Isnes forteller at de har hatt problemer hver gang de har kommet til Jessheim stadion for å møte Ull/Kisa. Han håper de får brutt den ulykken de har hatt der med en seier i morgen.

- OBOS-ligaen er en jevn liga med mange jevne gode lag. Ull/Kisa har også hentet noen nye spillere, så vi får se hvordan det går. For to år siden tapte vi 7-0 mot dem, så vi skal prøve å unngå det samme nå, sier Isnes.

Isnes forteller at han er veldig fornøyd med kampoppsettet for oppkjøringen.

- Det kommer av de gode resultatene vi hadde i fjor. Dette fører til at vi nå har bedre grunnlag for å kunne utvikle oss videre. Så at vi nå får møte flere Eliteserielag er veldig bra for oss, forteller Isnes.

Isnes forteller at han gleder seg til å virkelig få brynet seg på hard motstand i oppkjøringen.  

LES OGSÅ:
Sjekk treningskamp-programmet
- Gir oss enda mere x-faktor
Hoseth til KFUM

Annonse fra Obos-ligaen: