Fredheim Holm under kniven

Daniel Fredheim Holm ble i går operert for en skade i låret.

Tirsdag ble Daniel Fredheim Holm operert for en røket lårmuskel. Operasjonen var vellykket. Skaden skjedde på trening i en duell, og ble verre etter han skulle slå en langpasning. Midtbanegeneralen vil nå trolig være ute i 3-4 måneder.

Fredheim Holm er nå 35 år og har en lang karriere bak seg i klubber som Skeid, Vålerenga, Aalborg, Rosenborg og nå KFUM.

- Vel i min alder så kan man si at den kan bli avgjørende. Vi får se hvordan skaden leger seg, og hvordan rehabiliteringen går, forteller Daniel Fredheim Holm.

Men han legger ikke skoene på hylla enda:

- Jeg skal trene meg opp som om jeg skal komme tilbake, men som sagt vi får se hvordan det ser ut om noen måneder. 

Gir ikke opp
Hovedtrener Jørgen Isnes er klar på hvor viktig brikke Fredheim Holm er i laget: 

- Daniels rutine og eleganse vil bli savnet på feltet og på banen. Han er en av de beste spillerne vi har hatt I Oslo og KFUM. Fotballen er tøff og gir oss oppturer og nedturer. Daniel har vært borti dette før.

Selv om han nå er skadet, vil fortsatt Fredheim Holm spille en viktig rolle i laget som assistenttrener. 

- Daniels erfaring gjennom flere klubber, trenere og spillertroppen er selvfølgelig en viktig faktor til at vi hentet han. Den erfaringen deler han rikelig med de han er rundt. For meg er det betryggende og ikke minst viktig for videre utvikling av meg selv, laget og klubb, svarer Isnes på spørsmål om hvor viktig det er å ha med Fredheim Holm i trenerapparatet. 

Isnes er ikke bekymret for fremtiden til den aldrende midtbanespilleren:

- Det vil bli et langt avbrekk på Daniel. Er det noen som kan komme tilbake, er det han. Det har han bevist. Men dette må han ta stilling til selv. Mannen skal tross alt leve etter at han har lagt skoa på hylla også. Daniel er klok, så det valget han tar vil aldri bekymre meg.

LES OGSÅ:
Mistet triumfen på overtid
Olav troner på toppen
Hvilken klubb leder OBOS-Tipset?

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter