- En gylden mulighet for tre poeng

Isnes før Ull/Kisa.

I morgen er det Ull/Kisa som gjester KFUM Arena. Laget fra Jessheim ligger tre plasser under Kåffa på tabellen, på 13. plass. Ull/Kisa kommer fra to strake seiere over Stjørdals/Blink og Grorud, mens KFUM har spilt uavgjort mot både Tromsø og Åsane borte. 

- De har fått litt flyt i resultatene sine den siste tiden. De har gjort litt av det samme som oss, og lagt seg defensivt og vært kompakte i banen, forteller hovedtrener, Jørgen Isnes. 

Han legger til at som følge av dette så har de produsert mindre sjanser, men at de også er farlige på kontringer. 

Revansjesugne
Sist lagene møttes ble det 1-1, etter at Espen Garnås headet inn utligningen til Ull/Kisa i det 93. minutt. Det var Juba Moula som scoret målet til Kåffa den gang. 

- Man er alltid revansjesugen etter en sånn kamp. Dette er en viktig match for begge lag og det er tett og jevnt både opp og ned. Men her hjemme er vi favoritter, forteller Isnes. 

Før morgendagens kamp ligger KFUM tre poeng unna kvalikplass opp til Eliteserien, og fire poeng unna kvalikplass ned til Postnord-Ligaen. 

- Det er like stor mulighet for å sikre oss playoff opp, som ned. Så ønsker vi selvfølgelig å se oppover, forteller hovedtreneren og legger til:

- Men så har jeg sagt hele tiden at OBOS-tabellen kan man snekre sammen helt på slutt av sesongen, for hvis man skal se på tabellen åtte-ni runder før sesongslutt, så tror jeg at man blir litt gæren i hodet. 

Formlag
Før morgendagens kamp er KFUM en av de absolutt største formlagene i ligaen, med fem kamper uten seier. Tre av kampene er seier og de to uavgjortresultatene har blitt spilt på bortebane mot serieleder-Tromsø, og Åsane som også ligger på øvre del av tabellen. 

- Jeg tror vi må bygge mye på det vi har vært gode på i det siste. Og når vi først vinner ballen, må vi være bedre og mer truende, forteller Isnes. 

Han legger også til at han er innbitt på å forlenge rekken av gode resultater.

- Det er en av de lengste rekkene våres over tid med gode resultater, forteller treneren.

Isnes er også veldig klar på hvordan de skal fortsette rekken uten tap:

- Vi må fortsette å være defensivt gode også må vi forsterke og forbedre områder i det offensive spillet vårt. 

For å kunne være med i kampen om kvalikplass, er det nå viktig for KFUM og ta med seg alle poeng de kan, og da spesielt vinne kampene mot lagene som ligger jevnt med de på tabellen. 

- Jeg tror det er en gylden mulighet for tre poeng i morgen, forteller Isnes. 

LES OGSÅ:
- Surt med den utlikninga
Her er tabellen som Kåffa topper!
Søyland Skjærstein forlenger

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter