LUDV7883

- Surt med den utlikninga

Kåffa mistet to poeng helt på tampen mot Åsane.

ÅSANE-KFUM 1-1 (0-0). KFUM var på tur til drabantbyen Åsane utenfor Bergen i dag. De oransjekledde har sjarmert det norske fotballpublikum denne sesongen med sin balltrillende stil.

Men selv om det ble ett poeng på en vanskelig bortebane i dag, var ikke trener Isnes helt fornøyd på hjemturen.

- 1.omgang er jeg skuffet over at vi ikke klarer å være bedre med ball. Vi er unøyaktige, uforberedte og lite villige til å få ball. Dette blir bedre i 2.omgang. Da treffer vi bedre i posisjoneringen og gjennomfører en god 2.omgang i en tøff bortekamp, sier KFUM-treneren.

Bilal satte inn ledermålet fra distanse ti minutter ut i den andre omgangen. Hans første i KFUM-drakt etter overgangen fra Odd tidligere i høst.

Utover i omgangen så KFUM ut til å ha god kontroll og Åsane skapte ikke all verden. Så fikk David Tavakoli en utmerket mulighet til å punktere matchen, satt opp av innbytter Sortevik, da det gjensto i underkant av ti minutter. Fra skrått hold satte spissen ballen utenfor.

Åsane stormet deretter rett i angrep og fikk sin utlikning.

- Det er surt at det blir 1-1, rett etter at vi har den gigantiske muligheten. Måten vi slipper inn goalen på er skuffende, og der gjør vi to strukturelle dårlige vurderinger.

Og oppsummeringen alt i alt:

- 2.omgangen gjør at dette blir helt ok. Vi forlenger rekken uten tap og det er en styrke, sier Isnes.

Sammen med LSK er KFUM nå ligaens formlag med to uavgjort og tre seire på siste fem. Dagens runde viste igjen hvor jevn denne ligaen er. Bunnlaget Kongsvinger slo topplaget Ranheim, Blink slo ligaleder Tromsø og ligatoer Sogndal tapte på Hamar.

Allerede onsdag er det ny runde. Ull/Kisa, som slo Grorud i dag, kommer til Ekeberg. Kampstart kl. 14!

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter