- En fantastisk gjeng

Isnes om enda en fotballfest på Ekeberg.

KFUM-ULL/KISA 5-1 (2-0). Det har gått en fotball-omgang siden Jørgen igjen kunne samle troppene foran Profetene, og for åttende gang etter en OBOS-ligakamp hjemme kunne han overlate «Kåffa-gutt» til en av sine disipler.

Denne gangen ble det Tore som måtte stemme i. Det kunne ha vært Basit som scoret igjen. Det kunne vært Daniel som scoret sitt første i OBOS på sin første touch for dagen. Det kunne vært Lars som er tilbake for fullt med en skuddfot som har vært lenge nok til kjøling.

Det kunne også vært Simen som etter en lang skadeperiode er tilbake og fikk et kort innhopp og sitt første OBOS-mål.

Og så kunne det selvsagt vært kaptein Sortevik som var involvert i mye, gjorde både grovjobb og finesse, scoret og assisterte.

- Det er helt utrolig. Alle gjør en fantastisk innsats, sier Isnes der han sitter i møterommet i hallen og forsøker å kjapp-analysere dagens 90 minutter.

- En fantastisk gjeng
Etter sist hjemmekamp, 3-0 mot Sandnes Ulf, måtte KFUM-treneren ta i bruk ord som «årets beste», Etter 5-1 mot Ull/Kisa, et lag vi har slitt med, vet han ikke helt hva han skal si.

- Jeg er bare så imponert over den gjengen der inne i garderoben. De er en fantastisk gjeng, og de er en gjeng med fantastiske fotballspillere.

Det har blitt mange oppturer denne sesongen. Den siste uka har likevel bydd på et par nedturer. Isolert sett er jo poeng borte mot HamKam og Jerv en sterk prestasjon. Men måten tre poeng ble til ett begge steder, har irritert.

Ikke minst satt de siste tjue i Grimstad hardt i.

Før helga samlet han gutta i garderoben og snakket i 35 minutter om hva som burde og kunne vært gjort annerledes, med utgangspunkt i konkrete situasjoner. På fredagens trening var det også fokuset under skyggetrening. Det ble tenkt ut ulike scenarioer.

- Det handler om struktur og valg, påpeker Isnes.

Noe av det så du utslag av i andre omgangen i kveld. Da Ull/Kisa jaget mål.

- Vi spilte noe enklere. Slo lengre. Det førte til at vi ikke hadde så mye ball, men i dag synes jeg vi håndterte denne fasen av kampen veldig bra, sier Isnes.

Målrush etter Moses
Kåffa har nå gått seks kamper uten tap. Sist vi gikk av banen med null poeng var mot Aalesund 21. juli. 28. juli spilte toppscorer Moses sin siste kamp før overgangen til Godset. Siden Moses satte sitt punktum med seiersmålet mot Raufoss har laget puttet 16 mål på fem kamper!

- Det er klart vi gjerne skulle hatt en spiss av Moses’ kaliber, men kanskje er vi enda sterkere relasjonelt nå, sier Isnes.

De siste kampene har både Yannis, Basit og Stian vist målform. Det er dessuten bare et tidsspørsmål før aktive og skuddvillige Olden har skutt seg inn i målprotokollen igjen.

- Vi er gode på mye i dag, og det er mange som er gode. Vi må bare nyte dette, og fortsette å være nøyaktige i treningsarbeidet. Vi gleder oss til en morsom høst, og så håper jeg mange vil være med oss på moroa, sier treneren etter nok en festkveld på KFUM Arena.

LES OGSÅ:
Isnes om kapteinen: - Aldri sett han så bra
Om kampen: Ny storkamp på eget gress
 


Annonse fra Obos-ligaen: