"Aldri sett han så bra. Ikke i nærheten"

Isnes om den aller beste Sorten.

KFUM-ULL/KISA 5-1 (2-0). Stian Sortevik fikk fortjent mye oppmerksomhet etter at KFUM hadde utklasset Ull/Kisa på KFUM Arena. Selv er kapteinen ydmyk i forhold til egen betydning, etter å ha scoret et nytt mål, levert to nye assists og spilt seg til en 9’er på NTBs spillerbørs.

- Jeg vet ikke om jeg har vært bedre før. Jeg har nok vært bedre trent tidligere, men jeg er smartere og enda mer rutinert. Det kommer godt med, sier Stian.

Og – så sender han dessuten en takk til kiropraktoren som har jobbet med en vond rygg den siste tida:

- Det er ikke det at jeg har vært skadet, men det har vært et eller annet i ryggen. Etter behandling i slutten av juli, har jeg følt meg mye bedre, og det har nok gjort sitt til de jevne prestasjonene i det siste. Jeg må nok fortsette med den behandingen, sier han med et smil om munnen.

Den aller beste Sorten
I dag var han en gigant igjen. I en periode der var det eneste minuset at ikke flere tar turen (nesten 700 solgte i dag) for å følge det vår kaptein gjør sammen med sine lagkamerater på slike kvelder som dette.

- Jeg har aldri sett han bedre, ikke i nærheten faktisk med tanke på stabiliteten han viser i prestasjonene, sier trener Isnes som har hatt han blant sine spillere siden 2015.

- Det finnes ikke bedre spillere i OBOS-ligaen. I tillegg har han vokst veldig som ledertype i gruppa, det er jeg glad for.

Stian snappet ballen og dro i gang angrepet før 1-0. Satte sikkert inn 2-0 da han ble spilt fram av Basit. Var nest sist på nummer tre og satte selv det perfekte punktum da han i stedet for å gå for en ny scoring slo pasningen som gjorde Simen Vedvik til målscorer i OBOS-ligaen.

- Det fungerer godt om dagen, og så er det selvsagt lettere å være god når laget er gode, sier Stian.

- Går for kvalik
Sammen med laget har han irritert seg over at de har rotet bort ledelsen i andre omgang. Ikke minst satt Jerv-kampen i.

- Vi leder jo 2-0 til pause i dag også, og jeg synes en periode vi fikk en snev av det vi opplevde i Jerv i dag også, men vi håndterer det heldigvis bedre, sier kapteinen etter å ha dratt i gang enda et seiersrop i garderoben.

Moses og Øby er borte. Akkurat det var ikke noe savn i dag.

- Vi savner selvsagt de to gutta. De var gode spillere, men jeg tror det var riktig at de tok den sjansen de fikk. Da er det ekstra gøy å se at nye spillere kommer inn og leverer.

Nå gleder han seg til fotballhøsten.

- Vi må gå for kvaliken nå. Vi har jo ingen planer om å ta noe mindre poeng framover, sier Stian.

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter