- En deilig uke venter

Tre kamper på én uke. Første utfordring: Sogndal.

Uke 31 er et høydepunkt for alle som er glad i KFUM, men i 2020 må vi klare oss uten Norway Cup. Da er det et godt plaster på såret at vi får servert to OBOS-ligakamper i løpet av uka på Ekeberg.

Mandag kommer Sogndal på besøk, og fredag er det en annen klubb med rike Norway Cup-tradisjoner som tar turen; Åsane fra Bergen.

Jørgen Isnes og hans gutter gjorde de siste forberedelsene til mandagens kamp med en økt i regnet på KFUM Arena i ettermiddag.

Sogndal imponerte i vinterens treningskamper og startet serien forrykende med 4-1-seier mot Åsane og 6-1 mot Ull/Kisa. Nå kommer de imidlertid til Ekeberg med tap i de to siste mot Grorud og Sandnes Ulf.

- Vi regner med det er et revansjesugent lag som gjester Ekeberg. Vi er veldig gira på å fortsette den gode hjemmestatistikken vår, og ønsker å ta kommandoen fra start, sier Isnes.

Selv om trepoengeren glapp langt på overtid på Jessheim sist, var det tross alt mye positivt å ta med seg.

- Vi synes det var et steg i riktig retning når det gjaldt spillet vårt mot Kisa. Vi slipper til få sjanser, men vi må skape mer enn det vi gjorde der. Vi må tørre å angripe med flere spillere av gangen og skape mer trafikk i boksen til motstanderen.

Skadelistatil Isnes er lang om dagen, men det er ikke noe fokus til tross for at kampene nå kommer tettere enn de varme solskinnsdagene denne sommeren. Sogndal mandag, Åsane fredag og HamKam mandag.

- Det er en deilig uke vi skal inn i. Spillerne og vi i trenerteamet synes det er morsomst når kampene kommer tett. Vi har en god bredde i stallen og slike uker som det her, vil vi få utbytte av det. Vi ser også an motstanderen når det gjelder hvem vi bør bruke i de forskjellige kampene, sier Isnes.

I den første kampen mot Sogndal i fjor tapte vi 4-2 borte på Fosshaugane etter at vi ledet både 1-0 og 2-1 etter scoringer av Lars Olden Larsen. Så husker vi alle den historiske kampen på Intility i november da vi sikret kvalikspill gjennom matchvinneren fra Basit.

Billetter til kampene kjøper du her (NB! Her må du henge i om du skal rekke det før det er utsolgt).

Se hva vi skrev om Sogndal før seriestarten. Benytt sjansen til å levere inn ditt tips for denne runden av OBOS-ligaen. Premier å vinne - til deg og klubben.


 

Annonse fra Obos-ligaen: