FOTO: Thomas Bjørnflaten

Alexander Pedersen signerer for KFUM

Pedersen har signert en ettårs kontrakt med klubben.

Pedersen er 24 år gammel og kommer fra Hønefoss. Han har tidligere spilt for Hønefoss BK, Kongsvinger IL og spilte sist sesong for IK Start. Han debuterte i "Adecco" Ligaen i 2014 og har spilt et par aldersbestemte landskamper for Norge.

- Jeg ser på meg selv som en uredd keeper, offensiv og en grei skuddstopper. Kåffa er jo en klubb som liker å spille fotball og jeg tror det vil passe fint med min spillestil. Jeg liker å ha ball i beina, og tror jeg kan hjelpe laget med noen fine utspill i løpet av sesongen som kommer, forteller Pedersen. 

Han forteller videre at han alltid har sett på Kåffa som en fin klubb, som han har hørt mye bra om. Han legger med at det skuffet ikke da han kom til klubben: 

- Jeg ble tatt imot med åpne armer fra første sekund, både fra trenere, spillere, støtteapparat og alle de andre som går rundt oppe på Ekeberg med Kåffa-tøy.

Pedersen forteller at han fort skjønte at Miki kunne lære han mye, og at når han så utviklingen til keeperne som har vær og som er i klubben er dette noe han ønsker å bli en del av. 

- Laget har et veldig sterkt keeperteam for øyeblikket, og konkurransen er hard – og det liker jeg. Så jeg gleder meg til å ta fatt på sesongen og komme igang med kampene, sier Pedersen.

Hovedtrener Jørgen Isnes forteller at de så seg nødt til å hente inn en ny keeper som kan ta en fight om plassen med Simon Thomas, grunnet skadesituasjonen til Knut-Andrè Skjærstein. 

- Det betyr at vi har et luksusproblem når alle er friske, men når det blir vet vi ikke, sier Isnes. 

Han forteller at Pedersen passer gruppa perfekt og at han er en suveren fyr som allerede er godt likt i klubben. 

- Som spiller har han gode lederegenskaper, bra deng i foten og en offensiv anlagt keeper. Vi gleder oss til å se mer av Alex, sier Isnes. 

LES OGSÅ:
Avlyst kamp mot Tromsø
Målløst i ny jevn kamp
Bli bedre kjent med "den ledige spilleren"

Annonse fra Obos-ligaen: